PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

AQUA-GYM: Gimnastica acvatică, terapie completă pentru revigorarea trupului şi alungarea stresului!


00106Sedentarismul, lipsa de oxigen şi alimentaţia bazătă pe fast-food ne alterează viaţa cotidiană – oboseală, ameţeli, disconfort fizic şi psihic continuu. În aceste condiţii, numărul celor care simt nevoia să facă sport este în creştere – de la simplul alergat prin parc până la tehnici avansate în sălile de fitness cu antrenori specializaţi. Condiţiile oferite şi dotările cu aparate au atins deja un standard cantitativ şi calitativ, iar preţul şedinţelor este în scădere. Dintre toate ofertele, sălile de aqua-gym oferă cele mai plăcute şi mai complete exerciţii pentru relaxarea şi remodelarea corpului prin hidromasaj, oxigenarea ţesuturilor şi revitalizarea pielii, dar mai ales pentru întărirea musculaturii fără a pune presiune pe articulaţii.

00110a 00082 00110 00009 00093 00011 Una din piscinele de aqua-gym, situate în centrul capitalei, este Wellness Club Majestic din cadrul hotelului Ramada, de lângă Teatrul Odeon, vizavi de Cercul Militar. Aici am văzut prima dată cum arată o şedinţă de fitness în apă, sub îndrumarea unui instructor care face nu doar exerciţii pentru stimulare muşchilor, ci o şediţă de terapie completă pentru revigorarea trupului şi alungarea stresului. Activitatea în apă stimulează aproape toţi muşchii corpului, iar exerciţiile sunt plăcute şi uşor de executat pentru că apa preia o mare parte din greutate corpului. Am mai aflat şi că gimnastica în apă îmbunatăţeşte sistemul cardiovascular şi respirator, ba chiar întăreşte articulaţiile şi reduce ţesutul adipos, cu efecte vizibile în scurt timp.

AquagymIMG_005500010De asemenea, la Wellness Club Majestic mai gasiţi şi o sală de fitness echipată decent, cu acces la saună şi servicii de masaj. Doritorii pot participa şi la şedinţele de gimnastică aerobică cu instructor sau pot lucra liber la aparate pentru dezvoltarea anumitor grupe de muşchi. Preţurile pornesc de la 30 lei (o şedinţă aqua-gym cu instructor de 45 de minute), dar se pot face şi abonamente cu 5 intrări pe lună (100 lei) sau cu 10 intrări (200 lei). Preţurile pentru o şedinţă de masaj sau pentru 3 ore de piscină şi saună pornesc de la 50 de lei, iar un abonament de 5 intrări cu 5 şedinţe de masaj ajunge la 225 de lei pe lună. Mai mult, cei interesaţi se pot înscrie şi la cursuri de înot sub îndrumarea unui instructor, putând alege între 4 şedinţe de o oră (100 lei) sau 8 şedinţe (200 lei). Mens sana in corpore sano!

2 responses

  1. Pingback: BUCUREȘTI: Piscină cu valuri în 1930 la Hotel Lido. Astăzi este doar centru spa! | infoINSiDER.ro

  2. Maftei Elena

    Programul orelor de Aqua gym?

    Apreciază

    17 noiembrie 2019 la 12:18

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s