PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSELECTRICA DIN OZ: Ştim cine este omul de paie, cel de tinichea şi leul. Dar cine este Vrăjitorul?


Transelectrica din OzINSIDER: „Respectând doar legile transhumanţei, partidele care se rotesc la guvernare paraşutează tot felul de oameni dubioşi în fruntea instituţiilor şi companiilor de stat „în vederea asigurării hranei necesare” după fiecare patru ani de hibernare în opoziţie. Majoritatea celor promovaţi pe criterii politice sunt fie oameni de paie fără creier, fie de tinichea şi le lipseşte inima, fie sunt nişte lei în căutare de curaj. Astfel de personaje sunt distribuite aproape aleatoriu în funcţii de conducere, peste bugete de milioane de euro, devenind protagoniştii unor spectacole de teatru de păpuşi. Deci, să nu uităm că acestea cântă, dansează şi rămân pe scenă doar atât cât vor păpuşarii din spatele cortinei.

RĂSPUNSURILE VRĂJITORULUI: pentru Ştefan Bucătaru: „Nu pot să-ţi dau un creier, în schimb primeşti o diplomă!”; pentru Ciprian Diaconu şi Giussepe Tessaro: „Nu pot să-ţi dau curaj, în schimb îţi dau tupeu românesc!”; pentru Remus Vulpescu şi Dragoş Andrei: „Nu pot să-ţi dau o inimă, dar îţi voi oferi un maidanez, în speranţa că vei descoperi ce înseamnă iubirea şi responsabilitatea!” (SURSA)

Maimutele TranselectricaUnul dintre aceste spectacole de păpuşi, fără priză la marele public, dar savurat de un grup restrâns de cunoscători, se numeşte „Transelectrica din Oz”. Pe scurt, acţiunea se desfăşoară în decorul unei companii de stat care, în loc să aducă bunăstare întregului regat, este ţintă la perfuzii doar pentru hrănirea maimuţelor înaripate! De-a lungul ultimilor ani, la vârful acesteia s-au perindat mai mulţi oameni de paie, de tinichea sau lei care s-au lăcomit să tragă fiecare câte o cărămidă de la fundaţia siguranţei naţionale. CONTINUARE8

Un răspuns

  1. Intrarea lui Remus Vulpescu în Consiliul de Supraveghere la Transelectrica, respinsă de AGA. Fostul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) şi Dragoş Andrei, consilier al premierului Ponta, au fost respinşi de Adunarea Generală a Acţionarilor de ieri pentru a intra în Consiliul de Supraveghere la Transelectrica SA (TEL), au declarat pentru Curierul Naţional surse din acţionariatul transportatorului de energie prezente la AGA. Votul negativ a fost acordat chiar de reprezentantul statului, deşi propunerea iniţială a venit din interiorul companiei. Întrebat de ce a dat acest vot, reprezentantul în AGA în contul participaţiilor statului a răspuns că nu are mandat pentru a acorda explicaţii suplimentare, ne-au mai spus sursele citate.

    http://www.curierulnational.ro/Piata%20bursiera/2014-04-30/Intrarea+lui+Remus+Vulpescu+in+Consiliul+de+Supraveghere+la+Transelectrica%2C+respinsa+de+AGA

    Apreciază

    30 aprilie 2014 la 10:16

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s