PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSELECTRICA DIN OZ: Ştim cine este omul de paie, cel de tinichea şi leul. Dar cine este Vrăjitorul?

Transelectrica din OzINSIDER: „Respectând doar legile transhumanţei, partidele care se rotesc la guvernare paraşutează tot felul de oameni dubioşi în fruntea instituţiilor şi companiilor de stat „în vederea asigurării hranei necesare” după fiecare patru ani de hibernare în opoziţie. Majoritatea celor promovaţi pe criterii politice sunt fie oameni de paie fără creier, fie de tinichea şi le lipseşte inima, fie sunt nişte lei în căutare de curaj. Astfel de personaje sunt distribuite aproape aleatoriu în funcţii de conducere, peste bugete de milioane de euro, devenind protagoniştii unor spectacole de teatru de păpuşi. Deci, să nu uităm că acestea cântă, dansează şi rămân pe scenă doar atât cât vor păpuşarii din spatele cortinei.

Maimutele TranselectricaUnul dintre aceste spectacole de păpuşi, fără priză la marele public, dar savurat de un grup restrâns de cunoscători, se numeşte „Transelectrica din Oz”. Pe scurt, acţiunea se desfăşoară în decorul unei companii de stat care, în loc să aducă bunăstare întregului regat, este ţintă la perfuzii doar pentru hrănirea maimuţelor înaripate! De-a lungul ultimilor ani, la vârful acesteia s-au perindat mai mulţi oameni de paie, de tinichea sau lei care s-au lăcomit să tragă fiecare câte o cărămidă de la fundaţia siguranţei naţionale.

DJ VulpescuTin-ManCine conduce astăzi companie? După omul de paie care pune faianţă, iată că intră în scenă şi omul de tinichea, cel cu securea, în traducere modernă „avocat specialist în insolvenţe”, fapt pentru care este alintat cu apelativul DJ Vulpescu. Unii îl consideră un personaj fără scrupule, pentru că ar face orice ca să poată simţi ceva… după ce a fost distribuit provizoriu în conducerea Transelectrica prin încălcarea regulilor. Dar cine să se opună?

Ciprian DiaconuLeul din comitetul director, considerat specialist TEL, în persoana lui Ciprian Diaconu care se sperie de propriul răget şi care doarme în pantofi în aşteptarea deciziilor AGA? Sau şeful sindicatului, Giussepe Tessaro, zis şi „Bad Dorothy”, care ar trebui să informeze oamenii în legătură cu abuzurile de la vârful companiei. Toată lumea ştie că, după ce şi-a aranjat familia în structura companiei, a pupat poala lui Bucătaru, asigurându-şi o prelungire a contractului de muncă pe încă 3 ani, deşi este în condiţii de pensionare, devenind astfel incompatibil moral cu “meseria de şef sindicat al Transelectrica”.

RĂSPUNSURILE VRĂJITORULUI: pentru Ştefan Bucătaru: „Nu pot să-ţi dau un creier, în schimb primeşti o diplomă!”; pentru Ciprian Diaconu şi Giussepe Tessaro: „Nu pot să-ţi dau curaj, în schimb îţi dau tupeu românesc!”; pentru Remus Vulpescu şi Dragoş Andrei: „Nu pot să-ţi dau o inimă, dar îţi voi oferi un maidanez, în speranţa că vei descoperi ce înseamnă iubirea şi responsabilitatea!” (SURSA)

PapusariCe mai pot face angajaţii TEL? Nu le rămâne decât să atace numirea lui Remus Vulpescu şi a lui Dragoş Andrei, interimari în Consiliul de Supraveghere, şi să blocheze numirea lor la întâlnirea AGA din 29 aprilie când se va decide viitorul TEL. Despre cel din urmă, se ştie că este unul dintre cei care şi-au pus semnătura pe falimentarea Bancorex ca vicepreşedinte al băncii. Cât despre Vulpescu reamintim doar că a fost mâna dreaptă a fostului ministru Daniel Chiţoiu, anchetat de DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi constituirea unui grup infracţional organizat, în perioada în care ocupa şefia Finanţelor. Interesant este de ce deputaţii PSD au respinsă cererea de urmărire penală a fostului ministru PNL, în condiţiile în care USL s-a destrămat?! Dacă Antonescu s-a fript deja cu Chiţoiu, de ce pariază Ponta pe Vulpescu? Cine introduce astfel de oameni la vârful unor companii care reprezintă baza sistemului energetic naţional şi asigură securitatea statului în acest domeniu? …Dar cine să mai înţeleagă scamatoriile Vrăjitorului?!”

ARHIVĂ: ORDO AB CHAO: Cine mai poate opri drumul spre insolvenţă al Transelectrica!?

Un răspuns

  1. Hriniuc

    Din cauza acestui fenomen este SMART-ul cu un picior în groapă!

    Apreciază

    15 august 2016 la 18:29

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s