PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GERMAG: Produse pentru clienţi cu mintea-n colţuri?


GERMAG INSIDER: „Magazinul cu mărfuri refuzate de nemţi, GerMag, fostul TNT, ne oferă o nouă colecţie – toamna aceasta se poartă capu’ la cutie! …Ne scuteşte de machiaj, bărbierit, ba chiar de piepten şi păstă de dinţi ?!”

WP_20131105_014 WP_20131105_031JURNALUL: „Dacă reclama e „sufletul comerţului”, se poate spune că vitrina e chipul lui, (inter)faţă aproape palpabilă dintre marca propriu-zisă şi cumpărător? Cert e că în ţări cu un marketing bine aşezat, vitrina nu este deloc o componentă neglijabilă a fluxului marca/produs – cumpărător. Firmele investesc în amenajarea vitrinelor, apelează la persoane specializate, deoarece conştientizează că un produs bine pus în valoare într-o vitrină este un produs aproape vândut. O vitrină bine făcută vorbeşte pe „limba” firmei respective, îi transmite imaginea, ca şi reclama, dar, evident, trebuie să vorbească şi pe „limba” potenţialului cumpărător, ieşind din anonimat.” DETALII

ARHIVĂ: REBUTURI: Magazinele TCM nu oferă garanţia calităţii. “Made in Germany” nu mai este suficient! / JUNGLA URBANĂ: Cum arată “răzătoarea de carduri”? Haine de firmă şi accesorii de bucătărie! / TRENDY, COOL, POSH: Cum să-ţi pierzi capul la cumpărături? …Sau eleganţă fără cap!?

2 responses

 1. FLOREA

  M-am lovit si eu astazi la magazinul Germag Gorjului de aroganta d-nei sau d-soarei Serban sau Stefan Luiza,care m-ia luat din fata un cantar pe care vroiam sa-l probez pentru a-l cumpara,si la dat altcuiva. Asemenea gest il consider intolerabil.Am inteles ca este sefa.

  Apreciază

  16 februarie 2015 la 12:01

  • Oache

   Cred ca a vazut ca esti agramat si s-a gandit ca nu stii nici sa citesti pe cantar. si atunci, ti-a refuzat dreptul de a te face de cacat pe cantar….

   Apreciază

   26 mai 2016 la 13:19

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s