PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

REBUTURI: Magazinele TCM nu oferă garanţia calităţii. „Made in Germany” nu mai este suficient!


INSIDER: „Joia trecuta cautam cadouri pentru aniversarea zilei de nastere unor persoane dragi mie. Am intrat si la magazinul TCM din apropierea Pietei Universitatii din Bucuresti. Cum este obiceiul prin partea locului, cum ai intrat in magazin, pe masura ce inaintezi catre diferite categorii de marfa te ia in primire cate un consilier marketing, responsabil de raft.

Cum nu aveam nici o idee, m-am plimbat putin prin magazin (pe rand cu toti in spate!) si m-am oprit la electronice & electrocasnice – masini de tuns si barbierit. Am fost consiliata amanuntit despre produsul pe care-l alesesem (nici cel mai scump, nici cel mai ieftin!) primind asigurarea (de vreo 3 ori!) ca are si dansul exact asa acasa si cu o singura incarcare se tunde si se rade mai mult de 2 saptamani.

M-am hotarat sa-l cumpar si l-am rugat sa mi-l probeze. Era ultimul si m-a intrebat daca nu ma deranjeaza sa mi-l dea pe cel expus. I-am raspuns ca nu, dar i-am spus ca este un cadou si ca tin sa fuctioneaze si sa aiba toate componentele intregi. L-a conectat la priza (beculet rosu!) si apoi repede mi l-a impachetat. (Cata eficienta! ma gandeam eu admirativ: lucru nemtesc cap-coada!).

In ziua aniversarii, multumita de alegerea facuta, asteptam cu nerabdare reactia pozitiva a sarbatoritului. Cand a deschis cutia si s-a uita la accesorii, pieptenul era cam stirb… de vreo 16 de dinti! A pus aparatul la incarcat in suportul lui, iar beculetul rosu s-a aprins, daca lua mana dupa el se stingea. Iar punea mana, iar beculet rosu. Am studiat suportul incarcator si am gasit hiba. Cele doua contacte erau cam „cracanate”… Se pare ca nici „marfa nemteasca” nu mai e cea fost odata… Ori chinezeasca, ori nemteasca, ori in targ la marginea orasului, ori in buricul Capitalei, marfa trebuie verificata INTOTDEAUNA cu maxima atentie!”

Un răspuns

  1. Pingback: REDUPETIN: „Petele mele, de pe față au ramas la fel de maronii după utilizarea unui tub de cremă” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s