PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

KAMIKAZE: Toată lumea ştie că treaba mare pute!


Chitoiu si TranselectricaINSIDER: „Pe principiul “voi urlaţi că pe mine nici la bască nu mă doare”, ministrul Chiţoiu se comportă prea ca pe moşia lui la Transelectrica, prea ca la ţară! În seara zilei de 16.09.2013 a dat ordin către Consiliul de Supraveghere, devenit un fel de anticameră la WC, să numească în directoratul Transelectrica aleşii săi dintr-o listă alcatuită, pe bani prea mulţi, de o firmă care se joacă de-a “head-hunting” în sufrageria unui apartament. Şi ghici cine este în fruntea “listei de profesionişti”? MasterChef Bucătaru, specialistul faianţar! În ordinea IQ-ului descrescător, îl urmează: Boangiu, Văduva, Diaconu Ciprian (că Ioan iese la pensie, dacă e băiat deştept!) şi încă unul Mustea, cică inginer de autovehicule rutiere, că aşa a crezut de cuviinţă Chiţoiu, auzind şi el că Translectrica este o companie de transport… Transcarpatica, Transalpina, Transelectrica – tot aia! Chiar dacă transportă energie, o cărăm tot cu camionul!

Aceşti kamikaze ai PNL, fără mamă, fară tată, vor face orice să scape de cei care mai ştiu ceva meserie în această companie şi care sunt îndreptăţiţi să ridice vocea. Iar rezultatele catastrofale din final ar putea întrece până şi imaginaţia triştilor PDL-işti în ale “meneşmentului”. Urmăriţi traiectoria acestor kamikaze în frunte cu Bucătaru şi Boangiu, şi în final veţi vedea un frumos foc de artificii. Iar toţi USL-iştii vor striga în cor – “nasol moment, mişto colivă!”.

WASH MY HANDSÎn concluzie, nu ştiu dacă merită să le baţi obrazul, să-i tragi de gulerele albe, de urechi şi de perciuni, sau să-i baţi la fundul gol pe toţi “tehnocraţii” din PNL, garantaţi de Crin, parfumul cel mai fin… Apropo, se spune că ingredientul secret care dă strălucire unui parfum scump este puţin rahat! …Deci, cel mai ironic protest ar fi ca toţi angajaţii nemulţumiţi din Transelectrica să se ţină de nas în timpul programului. Toată lumea ştie că treaba mare pute!”

ARHIVĂ: BEŢIA NESIMŢIRII: Transelectrica, pentru câţiva “mumă”, pentru restul “ciumă”!

2 responses

  1. Pingback: KAMIKAZE: Toată lumea ştie că treaba mare pute! |

  2. KAMIKAZE: Toată lumea ştie că treaba mare pute!
    http://elenatomaxxl.blogspot.ro/

    Apreciază

    18 septembrie 2013 la 05:31

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s