PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BEŢIA NESIMŢIRII: Transelectrica, pentru câţiva “mumă”, pentru restul “ciumă”!


Bucataru TELINSIDER: “În urmă cu câteva zile, directoratul Transelectrica a susţinut o conferinţă de presă prin care şi-a prezentat rezultatele şi obiectivele de viitor. Cu această ocazie publică, MasterChef Ştefan Bucătaru s-a făcut remarcat doar prin tupeu şi lipsă de contact cu realitatea. Fără să fi înţeles încă cu ce se mănâncă sistemul energetic naţional, şi-a anunţat planurile “de viitor”, primul pas fiind concedierea a 400 de angajaţi.

Ce a omis însă Bucătaru să spună la conferinţă este că tocmai şi-a angajat peste 10 prieteni consilieri personali care n-au nicio legătură cu compania, dar care încearcă să afle cu ce se ocupă Transelectrica prin sondarea angajaţilor. Toţi aceşti aghiotanţi sunt plătiţi cu salarii de 8.000-10.000 lei pe lună. Păi, ca să poţi plăti aceste “tufe de Veneţia” trebuie să renunţi la oamenii grei din companie care, prin pregătire şi muncă adevărată, au adus Transelectrica în vârf la un moment dat. Se pare că lui Chiţoiu nu-i prea pasă ce face acest Bucătaru, de vreme ce-i permite să facă ce vrea cu compania. Păi, fraţilor din PNL, aşa nu o să câştigaţi nimic la viitoare alegeri, iar Antonescu se va minuna pe la televiziuni încercând să-şi explice eşecul!

AnonymousManMai mult, după o perioadă de căutări de manageri competenţi care să conducă compania s-a ajuns la concluzia că Bucătaru este cel mai bun, deşi în cerinţele de înscriere era trecută o experienţă în sistemul energetic de minim 5 ani. În aceste condiţii, pot să apară şi alte surprize neplăcute de vreme ce unii se laudă deja prin târg cu viitoarea lor funcţie în companie. Este cazul unui om de formare securisto-comunistă, pe numele său Boangiu, un fel de Băicuşi (de tristă amintire!), dar mai flegmatic şi mai radiant de prostie şi mitocănie. Omul se laudă prin oraşul său natal Craiova că va fi unul dintre directori, ba mai mult, chiar şeful lor!

Statie TranselectricaLegat de Bucătaru, totul are o logică: omul a fost ales în Consiliul de Supraveghere, de unde, împreună cu Chiţoiu (Antonescu cunoaşte aceste lucruri?) a pus la punct un plan “sustenabil” – întâi a trecut ca director general interimar, iar acum aşteaptă să fie numit oficial pe 4 ani de către Consiliul care este condus (surpriză!) chiar de Teau, fost coleg cu Bucătaru la fabrica de wc-uri, gresie şi faianţă.

Pe fondul acestor scamatorii, cu o nesimţire nemărginită, Bucătaru anunţă că va concedia 400 de specialişti, iar noul său salariu va fi de 20.000 euro pe lună plus bonusuri pe următorii 4 ani. Pierderea specialiştilor va fi “compensată” prin angajarea altor prieteni consilieri personali, pentru că Transelectrica a devenit pentru câţiva “mumă”, iar pentru restul “ciumă”! Oameni ca Bucătaru, Chiţoiu, Boangiu şi alţii ca ei vor fi treziţi din “beţia nesimţirii” de furia oamenilor care deja a prins contur. Sfârşitul lunii septembrie ne va confirma potenţa sau impotenţa unui PNL aglomerat de oameni nepregătiţi care împinge în faţă marionete de genul lui Bucătaru şi echipa de ospătari.”

ARHIVĂ: HAZNA: Nu trageţi apa la WC peste Transelectrica! Cine pune faianţă la vârful companiei?

5 responses

 1. Ghost

  Hai sa radem ! Acest bucataru, marioneta chitoista crede ca va ramane batut in cuie in fruntea Trans, se insala amarnic! O MICA MISCARE LEGIONARA A OAMENILOR CARE STYU CE ESTE CU ADEVART KW-TUL, ii pregatesc o mica surpriza acestui famfaron cu haine cumparate de la Big. Vom bloca inttrarile in Trans si DEN si Romania va intra intr-un Black-out, asa de vreo 10 min sa intre sub incidenta subminarii nationale, care de fapt se intampla acum in companie datorita acestori conducatori incompetenti!

  Apreciază

  11 septembrie 2013 la 15:06

 2. Toata lumea din aceste doua institutii citeste ceea ce se scrie aici. Cati comenteaza???
  De ce doar atat de putini? De frica? De frica cui? Asa ati fost mereu, indiferent de regim. Fricosi, sa nu va pierdeti scaunele (mai mici sau mai mari) pe care stati de ani de zile. Unii dintre voi chiar pretindeti ca sinteti specialisti, dar dati dovada pe zi ce trece ca nu sinteti decat niste obisnuiti ai sistemului. Umblati pe la usi sa va milogiti cand se schimba regimul si incercati sa ramaneti ancorati acolo cu orice pret. Nu spun ca cei noi schimba in vreun fel pozitiv imaginea institutiilor, pentru ca in ultimii 4 ani s-au angajat mai mult oameni care nu stiu ce este aia munca. Au fost angajati niste bipezi care arata a oameni. Oful vostru cel mare este de fapt ca sinteti dati la o parte la impartirea banilor, ca nu mai reprezentati nimic si ca sinteti aratati la adevarata valoare. Aceste firme functioneaza din inertie. Daca au existat specialisti cu siguranta nu mai exista acum. Au plecat la alte firme sau sint atat de scarbiti incat aia nu vor mai munci niciodata corect si eficient pentru nici un fel de regim, pana la pensie. Asta isi doresc majoritatea, sa iasa la pensie si sa nu fie pusi acum pe drumuri. In rest, firmele private isi fac de cap cu voi. Vreti sa fiti auziti? Mergeti peste conducatori daca aveti cojones. Cereti dovezile incompententelor lor, despre care stiti si cunoasteti. Faceti publice mizeriile lor si nu mai stati la rand sa asteptati sa fiti restructurati. Oricum veti ajunge si acolo. Toti stiti ca firmele astea nu mai au cum sa supravietuiasca mult timp. Specialistii aia care mai sint, ii numarati pe degete. Voi, restul, capuse sau nu, ce veti face? Treziti-va tantalailor! Daca acum credeti ca ceea ce se taie este putin si inca puteti duce viata asa, ganditi-va ca nu veti mai primi nimic in viitor. Tot ceea ce mai este ramas pentru voi acum: sa va dati la picioare unul altuia pana cand ramaneti cat mai putini. PE BANI DIN CE IN CE MAI PUTINI. Si toate se vor intampla numai si numai intre voi, cei mai vechi. Asa a fost mereu si asa va fi. Cei din urma nu vor fi cei dintai in asemenea situatii. Mult succes!

  Apreciază

  11 septembrie 2013 la 00:48

 3. toamna romaneasca

  Nu este exclus ca directorasii tel sa faca cunostinta cu trendul numit toamna romaneasca in care salariatii vor arata in strada toate mizeriile ultimilor ani. Despre angajari este vorba, ii stim pe toti politrucii veniti sa se indestuleze, ii vom scrie pe afise pe toti veniti in ultimii 2-3 ani sa se vada si ei la tv. Se pare ca doar asa vom putea face dreptate si poate ii vom trezi sa ne respecte pe noi ce lucram de ani buni in aceasta companie. Nu ne mai jigniti si nu ne mai ignorati, va stim pe toti si nu o sa mai tacem

  Apreciază

  10 septembrie 2013 la 21:09

 4. scarba maxima

  Poate bucataru ne spune cand va inceta cu anganjarea maimutelor nevinovate pe bani cat castiga toata tura din statia s
  uceava de exemplu. Speram sa se sparga cat mai repede buboiul din executiv cu aceste angajari nesimtite ce sfideaza energeticienii din aceasta companie. Nu se poate ca un ing sau electrician cu ani experienta sa aiba 1700 ron pe luna in mana si parvenitii politici cu studii in domeniul acelor si bricelor,spiristi sa castige cat 5,6ingineri..nu se mai poate si curand v-om urla ca strada si revolta incep sa schimbe lucrurile in romania

  Apreciază

  9 septembrie 2013 la 22:27

  • m.r.

   deocamdată o pățesc Teletranșii. datorită ”companiei mamă”, li s-au tăiat bonurile de masă. nu doar angajaților recenți, ci și celor de ani de zile pe sume infime.

   complicat. și acolo-i la fel cu managementul/directoratul

   Apreciază

   10 septembrie 2013 la 09:57

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s