PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TÜV: Cât costă să-ţi cumperi un incendiu? Doar 14 lei. Produs contrafăcut sau tânjală nemţească?


Prelungitor Sen TaiSen Tai 2INSIDER: „Să nu confundăm marfa cu ambalajul! Că doar nu-i e greu chinezului să imprime inscripţiile alea nemţeşti ce atestă calitatea şi performanţa. Cum credeţi că va rezista prelungitorul ăla la 16 A cât scrie pe el, adică putere de 16Ax220V= 3520W, adică 3,52kW aşa cum am învăţat la fizică în liceu şi nu la facultate. Pentru această intensitate a curentului electric ar fi necesar un conductor de 2,5mmp şi nu de aproximativ 0,75mmp cât este în realitate. Prelungitoarele astea nu rezistă la consumatori mari, ci cel mult 100-200W. Ca să nu facă poc. Aşadar aviz amatorilor. Este ca la termenul de expirare a mărfurilor: poate fi scris şi rescris oricare!”

Sen Tai

Sen Tai 1Sen Tai 3

ARHIVĂ: REBUTURI: Magazinele TCM nu oferă garanţia calităţii. “Made in Germany” nu mai este suficient!

2 responses

 1. Sunt electrician si ai dreptate atat cu calculul cat si cu nemultumirea dar turcii si chinezii nu respecta dimensiunile conductoarelor in raport cu consumul afisat , nu respecta reteta conductoarelor de cupru ( conductorul nu e din cupru pur , ar fi prea maleabil si prea scump e in compozitie cu aliaje dar daca cresti procentul aliajelor si-l scazi la cupru efectiv conductorul se va incinge si va topi izolatia ) apoi nu respecta izolatia conductorului privind grosimea si compozitia . Astea ar fi cateva din probleme plecand de la alimentare catre consumator … nu mai zic de fisa de contactele realizate in fabrica … cu alte cuvinte un produs ieftin ptr facut bani – daca din dorinta de economie s-ar cumpara 10 bucati pe zi intrun singur magazin dintrun singur oras dintro singura tara – in care s-au livrat – tot e ceva 🙂

  Apreciază

  27 aprilie 2014 la 14:37

 2. ybn

  Sa nu confundam marfa cu ambalajul! Ca doar nu-i e greu chinezului sa imprime inscriptiile alea nemtesti ce atesta calitatea si performanta. Cum credeti ca va rezista prelungitorul ala la 16 A cit scrie pe el, adica putere de 16Ax220V= 3520W adica 3,52kW asa cum am invatat la fizica in liceu si nu la facultate. Pentru aceasta intensitate a curentului electric ar fi necesar un conductor de 2,5mmp si nu de aproximativ 0,75mmp cit este in realitate. Prelungitoarele astea nu rezista la consumatori mari ci cel mult 100-200W. Ca sa nu faca poc. Asadar aviz amatorilor. Este ca la termenul de expirare a marfurilor: poate fi scris si rescris oricare! O duminica placuta!

  Apreciază

  6 ianuarie 2013 la 11:38

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s