PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PLANUL B: La conducerea Transelectrica, o mână dreaptă spală cealaltă mână dreaptă!


INSIDER: “Intrat în gura presei, Horia Hăhăianu a făcut luni un pas înapoi – şi-a dat demisia şi din Consiliul de Administraţie al Transelectrica. După scandalul din presă iscat de renumirea fulger, vineri, 25 mai a.c., în funcţia de director general a lui Hăhăianu, de către vechiul CA (PDL), astăzi, noul CA (PNL) vine cu soluţia “salvatoare” – un nou director general, Marius Mateescu. Prima decizie a lui Mateescu a fost menţinerea lui Hăhăianu în Transelectrica, ca inspector general, devenind mâna sa dreaptă. Culmea este că acest Mateescu a fost chiar mâna dreaptă a lui Hăhăianu, pe când amândoi conduceau Teletrans, una din filialele Transelectrica. Această relaţie a continuat şi după ce Hăhăianu a ajuns director general al Transelectrica, numindu-l pe Mateescu în funcţia de director de investiţii, adică şeful achiziţiilor care îndesa bani în buzunarele PDL, în special prin contracte acordate către firmele lui Gheorge Ştefan-Pinalty. Oare Hăhăianu devine locotenentul lui Mateescu sau, şi mai probabil, Mateescu va trebui doar să scoată din foc castanele încinse?!”

5 responses

 1. Guvernul pune un inginer chimist preşedinte interimar la Transelectrica. Fostul deputat PNL Mircea Ciopraga a fost numit membru al Consiliului de Administraţie (CA) al Transelectrica (TEL) în locul demisionarului Gheorghe Ştefan, urmând să preia şi conducerea interimară a consiliului.
  http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/guvernul-pune-un-inginer-chimist-presedinte-interimar-la-transelectrica-9784213

  Apreciază

  27 iunie 2012 la 10:14

 2. mircea

  ma intreb ce face DNA ul, DIICOTul, chiar nu se sezizeaza nimeni ca astia distrug ce au cladit altii? Chiar nimeni nu vede ca nu stiu sa lege 2 cuvinte? L-ati auzit pe hahaiani pe antena 3, nu stia sa vorbeasca… si asta reprezenta o companie nationala.Vai de mama noastra.Nici Mateescu nu este mai breaz, mana dreapta a lui hahaianu, marioneta lui pinalty. Daca USLul vrea sa meraga mai departe cu pedelacii astia tare mi-e frica ca in toamna o sa ia praful de pe toba….

  Apreciază

  31 mai 2012 la 17:50

 3. Radu E

  Nu au nimic de-a face cu energia, cu Transelectrica, cu nimic in afara de furaciuni grupa-mare pentru partid si firmele de partid. Niste nulitati absolute amindoi. Apropos, de ce mateescu a fost dat afara din Vodafone cu mare scandal? O fi luat spagi grase de la subcontractori ca sa-i accepte sa lucreze pt. Vodafone? Indivizii rezista deocamdata, vad, sub noul regim. Dar pina cind? S-a mutat taticul lor, Pinalti, la PNL? Dar cu zecile sau sutele de lacuste portocalii, „specialistii” partidului adusi pe salarii grase in Transelectrica si in toate filialele ei cum ramine? Dar cu zecile de contracte cu firmele-capusa portocalii gen Energobit, Romsys, Asesoft care au sifonat milioane de euro din banii statului, ai Transelectricii cum ramine? Interesati-va, va rog, de toate astea!

  Apreciază

  31 mai 2012 la 12:23

 4. Radu E

  Aceleasi lacuste portocalii care au invadat toate firmele de stat in 2009 si care au furat ca in codru!

  Apreciază

  31 mai 2012 la 12:16

 5. Cine este Marius Mateescu, noul director general al Transelectrica?
  http://www.gandul.info/financiar/cine-este-marius-mateescu-noul-director-general-al-transelectrica-9687528

  Apreciază

  31 mai 2012 la 09:38

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s