PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

VIP: Andreea Marin, Sophia Loren şi Gerard Depardieu la inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina


Andreea Marin Banica a fost prezenta sambata la Marsilia, la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina, al carui nume a fost inspirat de renumita actrita Sophia Loren (78 ani). Totul a debutat cu un spectaculos show aerian de 20 de minute, una dintre gazdele serii a fost actorul Gerard Depardieu, iar unul dintre cei mai faimosi violonisti ai lumii, Maxim Vengerov, a sustinut un recital inedit.

Pe scena a urcat alaturi de orchestra sa si artistul italian Paolo Conte, iar momentul culminant al serii a fost aparitia Sophiei Loren la bratul comandantului navei. Actrita a taiat panglica inaugurala, marcand astfel botezul vasului de croaziera MSC Divina. Vasul include o cabina speciala, amenajata dupa indicatiile Sophiei Loren, cabina care poarta si numele actritei.

Nava ofera multiple facilitati de relaxare si petrecere a timpului liber: 10 baruri, 5 restaurante, un centru sportiv, pista de alergare, teren de baschet si de tenis, un cinema in aer liber si un cinema 4D, un simulator de F1, cazinou, 4 piscine, facilitai pentru copii.

MSC Divina cantareşte 140.000 tone şi are capacitatea de a transporta 4.363 pasageri. Numarul punţilor este de 18, dintre care 13 sunt destinate cabinelor pentru pasageri şi poarta numele zeilor din  mitologia greaca: Urano, Afrodite, Aurora, Giunone, Artemide, Zeus, Mercurio, Cupido, Iride, Minerva, Apollo, Saturno şi  Elios. MSC este una dintre cele mai noi şi moderne flote de vase de croaziera din lume.

4 responses

 1. Mogul Media

  Fata asta care si-a pierdut bagajele e ametita rau…Imi inchipui ce valmășag are in cap si minte mult…o poza cu capitanul nu costa 100 de euro ci doar 15 euro si e mare cat o față de perna…exclus sa cumpere cineva din contul altcuiva si cum dracu a pierdut bagajele si la venire si la plecare…fac 150 de zile de croaziera pe an si nu mi s-a intamplat o data ceea ce spune persoana asta. niciodata nu duci tu valiza la cabina, si daca nu -i placea salata greceasca avea precis inca 6-7 variante de salata…miciuna multa.

  Apreciază

  4 ianuarie 2013 la 04:56

 2. E. Roth

  Am fost in croaziera inangurala si pot sa va spun ca :
  Nu mai vreau croaziera pe Divina, a fost groaznic. Inafara de mobilier si cabine f frumoase, piscine si decoruri elegante, toate serviciile de la imbarcare, masa (restaurante nu bufet), informare sau excursii, debarcare … au fost fara cap sau organizare. Si spun concret bagaj pierdut la imbarcare , regasit seara tirziu in cala vaporului, dat in mina sa-l duci la puntea 12, cina de la ora 21,30 la care astepti 25 de minute un pahar de vin (platit extra de tine ), acelasi meniu doua zile la rind, in care salata greceasca are spanac in ea iar cind ajungi la desert „scuze dar nu mai este”, ceri cafea frape si primesti shake de inghetata, dai cartela sa platesti si primesti cartela altui turist, intre timp cu a ta se cumpara sampanie de 70 de euro, stai o ora la receptie sa clarifici problema si totul se rezolva a doua zi dupa ora 10 pt. ca nu accepta „sistemul”, in ultima zi nu mai este apa plata, inghetata, etc. (pe care le ceri contra cost ) si am ajuns la debarcarea in Venetia unde bagajul se pierde definitiv, adica pleci acasa si daca se va gasi il vor trimite prin curier.
  Asa am ajuns acasa cu poseta, fara haine, fara pozele cu capitanul in seara de gala ( pe care am dat 100 euro) fara cadourile cumparate pentru prieteni si cu multi nervi adunati in zilele in care trebuia sa fim f. mindri ca am fost in croaziera inaugurala.

  Apreciază

  2 iunie 2012 la 19:13

 3. Traian

  Eu as fi fericit sa fac o poza cu Andreea Marin Banica.
  Andreea e fericita ca a facut poza cu Gerard Depardieu.
  Oare cu cine ar fi fericit Gerard Depardieu sa faca o poza?! 🙂

  Apreciază

  29 mai 2012 la 09:22

 4. moţoţelele de pe corsajul Andreei sunt din alea folosite la împachetarea cadourilor?
  hé, hé… mor de invidie! 🙂

  Apreciază

  29 mai 2012 la 07:10

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s