PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

DUDA LUI ELIAN: Un dulce de juma’ de kil născocit de un cofetar crescut la Sadova, vândut „La Gemuleț” în București


INSIDER: „Duda lui Elian, invenție proprie, are jumătate de kilogram. Dacă dulcele e o dudă (120 lei), un mango (80 lei), un zuckini (?), o boabă de cafea ori geantă Prada, caloriile par mai nevinovate… Și pentru că „La Gemuleț” nu este un program fix ca la orice cofetărie, mai mereu când e deschis se formează o coadă lungă de pofticioși!” VIDEO

N.R.: „Dintr-un om pasionat de dulciuri, Elian Miţă (33 ani) a devenit cel mai cunoscut cofetar de pe Tik Tok. Cu peste 1,4 milioane de urmăritori pe platformă, bărbatul a devenit o senzaţie a dulciurilor, ajungând să prepare torturi și prăjituri prin toate colțurile lumii. Afacerea lui Elian Miță a pornit în pandemie, când el și prietenul lui, Marius Ghiţă, au început să-și promoveze prăjiturile pe Tik Tok. „Cu Marius Ghiţă mă cunosc de foarte mult timp, iar el nu a avut și nici nu prea are treabă cu prăjituritul. A lucrat și lucrează în IT, doar că văzând că toată treaba asta ia amploare, am decis să ne asociem și să deschidem un laborator de cofetărie, unde să avem mai mult spațiu de producție și să vedem în ce o să se transforme toată nebunia asta, care a pornit neplanificată și neașteptată”.

Am început acum aproximativ 7 ani, când locuiam în Timişoara, şi am încasat primii bani din vânzarea unui tort. lar după livrarea tortului, în drum spre casă ne-a venit în minte întrebarea asta: „Cum s-ar numi cofetăria noastră dacă o să ajungem să avem una?”. Răspunsul a venit rapid şi fără prea multă gândire şi dezbare asupra numelui. EM Sweets, adică Elian&Marius Sweets. Atât de simplu, doar că pe atunci nu vizualizam o astfel de anvergură, cu laborator propriu, angajaţi şi cozi de oameni care să ne dorească prăjiturile. Ne-am lăsat duşi de val, dar în continuare am păstrat acelaşi nume şi acelaşi logo făcut încă de la început.’ SURSA

„CARE ESTE PROGRAMUL LA GEMULEȚ? Gemulețul NU funcționează ca o cofetărie. În funcție de timpul ce ne rămâne după pregătirea comenzilor de torturi, facem şi prăjituri pentru gemuleț. Programul îl puteți verifica pe instagram în BIO. Doar acolo se afișează zilele când gemulețul este deschis. Daca nu apare acolo, înseamnă că încă nu am stabilit care o să fie următoarea zi cu produse disponibile la gemuleț. Adresa: EM Sweets aka „La Gemuleț” Prelungirea Ghencea 289, Bucureşti sector 6.” DETALII

ARHIVĂ: CIOCOLATĂ ARTIZANALĂ: Schokomell te face să-ți mănânci sculele. De bucurie, de ciudă, de poftă sau de plictiseală!

COMENTEZI?