THE FISHER, TIMIȘOARA: HoReCa fără farfurii, tacâmuri & spălat de vase!
INSIDER: „Așa ceva nu ați mai văzut! Cum se mănâncă la Timişoara – fără farfurii, tacâmuri sau platouri” SURSA
N.R.: „Din MENIU: Platou navodul pescarului: dorada roșie, barbun, calcan, sturion, scrumbie, mujdei de usturoi, smântână cu usturoi (3200g). Preț: 750 lei
Mix grill: file dorada, file biban, file spada, calamar, creveți, scoici, sos cocktail, smântână cu usturoi (1000g). Preț: 200 lei
Fritto misto suprem: dorada, biban, caracatiță, calamar, creveți, scoici, sos cocktail, sos tartar, dulceaţă de ardei (2300g). Preț: 580 lei
Supa pescarului: red fish, dorada, creveți, scoici, ansoa, legume (5000g). Preț: 600 lei
Fritto special: scoici, caracatiță, calamar, creveți, cartofi, sos tartar, smântână cu usturoi, sos cocktail, dulceaţă de ardei, sos the fisher (3500g). Preț: 750 lei
Adresa: THE FISHER Strada Dr. Grigore T. Popa 8, Timişoara. Program: zilnic 12-23.” DETALII
ARHIVĂ: REALITATE AUGMENTATĂ: Cel mai mic bucătar din lume gătește mâncarea direct pe farfurie! OXXO ROYAL EXPRESS: Aţi mai auzit de „chelneri cu macaz automat”? Servirea pe şine este deliciul casei! OXXO BRUGES, BELGIA: Un cetățean poate servi masa la restaurant acompaniat de cățeii lui OXXO NORVEGIA: Primul restaurant subacvatic din Europa și cel mai mare din lume












COMENTEZI?