PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ENERGII: „Nu se poate smerenie fără curaj și curaj fără smerenie!” (Arsenie Boca)


INSIDER:”Mai ţineţi minte cu ce ne ocupam timpul în urmă cu un an? Acest preot din comuna Helegiu, județul Bacău, era pe toate site-urile după ce a fost filmat sfinţind o „curbă a morţii”, cunoscută în zonă după multele accidente mortale petrecute acolo. Şi evident au fost multe hăhăieli pe atunci din partea oamenilor frumoşi şi deschişi la minte. Inclusiv din partea unor formatori de opinie, cel mai vocal fiind Mândrul Biciclist. Eu am făcut o postare atunci şi spuneam să ne păstrăm hăhăielile pentru viitor. Adică, poate cumva ne trezim că sfinţirea funcţionează.

Astăzi, la fix un an, am întrebat o persoană de acolo dacă au mai fost accidente. „Mortal nu a mai fost niciunul. Asta este important, ca fiarele se refac” a fost răspunsul. Acum ce să zic, nu era mai bine să fim rezervaţi în hăhăială? Doamne ajută!” SURSA

N.R.: „Cine arată cu 1 deget spre alţii, arată cu 3 degete spre el. (…) Observă cum degetul tău mic, inelarul şi degetul mijlociu au tendinţa se îndrepte spre tine cu cât arăţi cu degetul mai ferm în afara ta. Nu deții adevărul suprem, ci doar o firimitură din el. Fiecare om are o piesă din puzzle aşa că încearcă înţelegi fiecare piesă a fiecărui om dacă vrei ai şansa de a descoperi vreodată adevărul suprem.” (Pera Novacovici)

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s