PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BRAȘOV FĂRĂ PISTĂ: Campionii României văd tartanul (311 lei/ mp) doar la competițiile oficiale!


INSIDER 1: Despre sportul românesc şi condiţiile de antrenamemt din România, în buricul țării. Campioni care văd tartanul doar la competițiile oficiale şi românii aşteaptă sa se întoarcă toți cu medalii de la olimpiadă.

P.S. Ca să nu creadă cineva că mă îmbogăţesc cu banii din indemnizatia de hrană, aia se decontează la sfârşitul lunii, direct la restauranrul unde mănâncă sportivul, nu sunt bani pe care pun mâna părinții. Oricum, a fost ca o mană cerească masa asta asigurată zilnic, că mi-a scutit 3 ore din viață, zilnic. Noroc cu COSR-ul, că statul român ne scuipă zilnic.” VIDEO

INSIDER 2: „Fostul Liceu Sportiv al Brașovului. Acea baza în anii 80 era o bijuterie. Cu toate condițiile pentru pregătirea sportivilor în special atletism. Sărituri în inalțime, Sărituri în lungine, Aruncarea discului, greutații și ciocanului. Atunci se putea. În ultimii ani baza era mai mult cunoscută ca fiind locul de organizare al October Fest din pacate. Trebuie să dați tag primarului și autorităților școlare locale. Poate macar de rușine să se sesizeze/ acționeze cineva. Sportul este susținut din păcate la nivel local doar dacă există posibilitatea de sifonare a banului public.”

ARHIVĂ: MUZEUL SPORTULUI: Locul amintirilor noastre cu tricolorul, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s