PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FAST-HEALING: După „Free Hugs”, bucureștenii inventează „Pit stop între blocuri” pentru încărcare energetică. Pe Calea Vitan, gratuit!


INSIDER: „O dată cu boom-ul tehnologic din ultimele decenii, în loc să ne relaxăm cum ar părea firesc, ne grăbim tot mai tare și devenim tot mai superficiali – fast food, fast love, fast learning, fast culture, fast slim, fast forward… A venit și rândul fast-healing, un fel de „pit stop” pentru încărcare energetică, free hugs, la next level. Noaptea, ziua, iarna, vara, ger ori caniculă se așteaptă fără (re)sentimente persoane cu low energy pentru fast chargimg. Bonus, Cutia Dorințelor! Gratuit!”

N.R.: Campania Free Hugs (Îmbrăţişări Gratuite) este o mişcare socială care implică persoane care oferă îmbrăţişări străinilor în locuri publice. Îmbrăţişările sunt menite să fie acte aleatorii de bunătate – acte altruiste efectuate doar pentru a-i face pe ceilalți să se simtă mai bine. Luna internaţională a îmbrăţişărilor gratuite este sărbătorită în prima sâmbătă a lunii iulie și continuă până la 1 august. Campania în forma sa actuală a fost începută în 2004 de un bărbat australian cunoscut doar sub pseudonimul „Juan Mann”. DETALII

ARHIVĂ: FAST-CULTURE: Biblia pe înţelesul microbiştilor?! OXO GRADINA CU JUCĂRII: Vise îndeplinite și visuri împlinite stau în ploaie sub ochiul vigilent al unei camere video!

Un răspuns

  1. Pingback: FAST & FORWARD: Cum să împodobești/ despodobești bradul de Crăciun în 45 de secunde! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s