PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PARK & RIDE PANTELIMON, BUCUREȘTI: Non-stop, 500 de locuri și deocamdată gratuită. Cam departe de metrou și de gara din zonă!


INSIDER 1: „Azi dimineață s-a deschis parcarea de la Cora Pantelimon! Șoferii care intră în București prin partea de est a orașului pot parca aici autoturismele personale și își pot continua călătoria cu mijloacele de transport în comun. Intrarea și ieșirea se fac prin Șoseaua Pantelimon.

Parcarea are 500 de locuri și funcționează non-stop, accesul fiind gratuit până când Consiliul General va stabili tarifele și administratorul parcării.

Parcarea face parte din Nodul Intermodal Park&Ride Cora Pantelimon, iar terminalul permite accesul rapid la liniile urbane și metropolitane de transport în comun.”

INSIDER 2: „Există o parcare de genul ăsta la lac Străulești Este goală. Prețuri modice.”

INSIDER 3: „Felicitări … pariu că va rămâne goală. Eventual voi fi parcate epave cu lunile. Transportul in comun e o mizerie. Cine își lasă mașina ca să se urce intr-un tomberon care il asigură că întârzie la destinație?

INSIDER 3: „Acest tip de parcări, de periferie, ar putea fi o soluție numai dacă rămân gratuite. Doar printr-un cost mai mic vei încuraja omul să-şi lase maşina în parcare în favoarea transportului în comun. Altfel, dacă plăteşte la periferie, plăteşte şi în oraș, va prefera să meargă cu ea până în centru fiind mai comod.”

INSIDER 4: „Această parcare este minunată dar e absolut inutilă! Poziţia ei este greşită, utilitatea ei este zero. Parcarea trebuia făcută lângă metrou, care nici el nu e prea folosit in zonă! Bani cheltuiti degeaba de administraţie!” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s