PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SALVATORI & CHIBIȚI: Nu există „prea iubire” pentru copii, animale, pădure, balena albastră sau gaura de ozon. Doar lipsa iubirii și a dorinței pentru o lume mai bună!


INSIDER: „„De cele mai multe ori, noi iubitorii de animale, suntem atacați că îi iubim. Că îi prea iubim. Că ei au ce alții n-au. Că ei mănâncă și atâția copii adorm flămânzi. Nu putem fi responsabili de toate păcatele lumii.

Nu sunt aici să mulțumesc pe nimeni și-mi permit să fiu sinceră în același timp în care îmi asum să pierd oameni din cauza asta. Nu mă încântă cu nimic o lume plină de copii sătui și îmbrăcați, dar în care încă se torturează animale.
Luptați pentru copii, luptă statul, luptă asociații, chiar și cei ai nimănui au masă și casă până la 18 ani când pornesc singuri în lume. În animale încă se lovește. Cei ai cuiva, devin ai nimănui. Masa le este otrăvită și casa le este strada și șanțul. Chiar și așa, bătuți deja de soartă, îi mai bateți și voi o dată. Câțiva din noi, oameni ce împărțim aceeași lume, ne oprim sa-i mângâiem, să le punem iubire pe rană, muncim pentru hrana lor curată și într-un final le găsim un acasă. Suntem mândrii și bucuroși, pentru ei, pentru noi și pentru voi. Ne bucuram pentru orice reușită de-a voastră cu un copil sau un om al străzii, ne bucuram că ați construit case noi din case arse, că duceți portocale în azile si orfelinate de Crăciun (dar cineva să vă zică că oamenii ăia nu mănâncă doar de Crăciun), că ajutați în orice direcție dar noi de ce nu primim același lucru înapoi? De ce în lupta salvării animalelor se aleg și se pun cele mai grele pietre în saci și ni se leagă forțat de spate? Credeți că nu ne este greu destul?

Voi, pentru ce luptați? Dacă pentru nimic, n-aveti dreptul să alegeți pentru ce să mă zbat eu. Dacă luptați pentru ceva, nu sunteți printre cei care ne pun pietre în sacii mari de pe umerii mici. De ce? E simplu. Aveți deja pietrele voastre de cărat și niciodată, dar niciodată, un om ce a ales să lupte pentru o altă viață, nu-și va goli sacul pe crucea altuia. Lupt pentru animale, mi-e greu, dar lupt. Nu o să vin niciodată să-i spun unui om care ajută copii că nu ajută unde trebuie. Nici pe cel care salvează păduri nu-l caut. Nu-mi îndrept reproșurile nici spre cei care curăță și salvează oceanul. Avem în comun același lucru: purtăm pietre grele să ne facem un drum mai ușor în lume.

Oare lumea n-ar fi mai bună dacă fiecare ar lupta pentru ceva si nu împotriva cuiva? Salvați copii, salvăm animale și să știți că un om ce da o coajă de pâine unui câine, a dat și o pâine întreagă unui om, dar invers nu e valabil întotdeauna și aici știți că am dreptate.
Luptați pentru ce vreți, luptăm pentru ce vrem. Purtăm saci grei pentru lupte diferite, dar într-un final, la sfârșitul luptei, ajungem în același loc: o lume mai bună.

Umblați prin maternități unde se abandonează copiii și arați-i acolo pe cei ai nimănui. Intrati în biserici si spuneți-le celor flămânzi de bani că există și foamea de mâncare. Daca tot v-ați dus, poate va amintiți cu ce luptam și noi si le spuneți si de foamea de iubire.
Povestiți despre iubirea dintre semeni cu cei care nu iubesc deloc, nu ne spuneți nouă care ne purtăm pașii în lume cu inima plină. De milă, celor nemiloși să le aduceți aminte.
Nu noi, cei care iubim altceva decât vă doriți voi suntem problema, ci fix ăia care nu iubesc nimic, deloc, niciodată. Nici ieri, nici azi, nici om, copac, câine sau curcubeu.

Acceptați povestile și viețile de lângă voi exact asa cum sunt si încetați sa mai dați vina pe-o inima că poate iubi mai mult ca voi. Nu, nu aia e de vină. A voastră este. Învățați-o să bată a fericire și să iubească orice. Copil, animal, copac sau tablouri.“ SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s