PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

AVRAM IANCU, ROMÂNIA: Performanța anului 2021, înot în Dunăre împotriva curentului 26 km în 18 ore și 30 minute


INSIDER: „PERFORMANȚĂ UNICĂ ÎN LUME – Nimeni n-a mai făcut așa ceva: 26 de kilometri de înot în Dunăre ÎMPOTRIVA CURENTULUI, în sus, timp de 18 h 30 de minute.

Am obținut titlul „Performance of the Year 2021” în lume, la înotul în ape deschise din partea World Open Water Swimming Association , cu sediul în California, alături de alți 14 mari înotători ai lumii. VIDEO

Români, e oficial, ÎMPREUNĂ AM ÎNVINS!! Sunt primul român care reușește să realizeze cea mai mare performanță din lume la înotul în ape deschise. Este pentru prima dată în istoria premiilor World Open Water Swimming Association când titlul mondial „Performance of the Year (2021)” ajunge în ROMÂNIA, HUNEDOARA, PETROȘANI.

După 8 ani de înot extrem în apele învolburate ale lumii, am reușit să realizez cea mai mare performanță în domeniu, ducând numele ROMÂNIEI pe cea mai înaltă treaptă a recunoașterii internaționale. Mă bucur să știu că revoluția românească pe care am pornit-o la înotul în ape deschise în 7 august 2014, a determinat și pe alții români să înoate și să dezvolte acest sport.

Specialiștii de la WOWSA, cărora le mulțumesc, au sesizat performanța mea unică și datorită fanilor din lumea întreagă care m-au votat au premiat-o ca atare. Dumnezeu să binecuvânteze ROMÂNIA!” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s