PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GLOVO: „Semnezi un contract de livrare cu Glovo, ce prevede o perioadă de șase luni fără comision, iar din a doua lună îți vine pe factură comision de 25%”


INSIDER: „Ce mai înseamnă un stat eșuat, cum este astăzi România? Păi, un stat în care semnezi un contract de livrare cu Glovo, ce prevede o perioadă de șase luni fără comision, iar din a doua lună îți vine pe factură comision de 25%. Apoi, când semnalezi de s-a întâmplat, ți se dă o adresă de mail, la care trimiți plângerea ta, la care nu doar că nu ți se răspunde, dar următoarea factură vine tot cu comision, tot de 25%.

De ce se întâmplă asta? Pentru că pe marile companii, vezi și cazul recent Black Friday, le doare la spate de cetățeni, de firmele mai mici, de clienți, de drepturile lor, de lege, de țara asta care trebuie doar stoarsă pentru profit cu orice preț. Pentru că au avocați șmecheri și pentru că știu că suntem prea săraci și prea preocupați să supraviețuim ca să ne apărăm drepturile. Pentru că amenzile, atunci când le primesc, sunt niște glume proaste.

Îl auzeam pe băeatu‘ de la Altex care, foarte deranjat că firma lui a fost prinsă înșelând clienții, spunea că vai, e cea mai neagră zi din viața lui, că asta e o treabă între firmă și clienți. Nu, cocoș, înșelăciunea se pedepsește prin lege.

Într-un stat ok, te duci la pârnaie. Ce avioane aveți voi prin mințile voastre de idolatri ai pieței libere și ai statului minimal, care trebuie doar să se uite cum exploatați oameni pe salarii de mizerie pentru profituri imense (dacă nu știați, băncile din România raportează în anul ăsta pandemic cel mai mare profit din 90 încoace), asta e treaba voastră de bișnițari care vă credeți antreprenori.

Deci, cum era faza aia? Sunt român pentru că… păi, pentru că iau plăcuțe suedeze în fiecare zi de la statul ăsta imbecil și de la corporații. Hai, lamulțean!” SURSA

Un răspuns

  1. Pingback: GLOVO: În Pandemie curierii erau obligați să aibă un recipient cu dezinfectant. Acum economisim apa & benzină, reciclăm gunoiul! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s