PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

FILM HORROR: Vaci moarte și teleportate în fața observatorului unde urșii sunt nădiți spre a fi uciși contra cost


INSIDER: „FILM HORROR CU VACI MOARTE ȘI FANTOME NECROZOOFILE

În data de …, o văcuță din măruntul șeptel al lui B. Vasile din satul fără nume a fost rănită de urs. Plaga s-a infectat și văcuța s-a stins cu septicemie. Deși înregistrată în recensământul animalelor locale, medicul veterinar a închis ochii, semnând hârtii acoperitoare. Mai apoi o fantomă a furat cadavrul și – n-o să credeți! – l-a teleportat pe pârâul X, în fondul de vânătoare Y, dinaintea unui vechi bordei-observator, unde urșii sunt nădiți spre a fi uciși la momentul potrivit contra cost. Gurile rele spun că hoitul vacii ar fi fost transportat cu o căruță chiar de gospodarul păgubit C. Gheorghe, dar eu cred că numai fantomele se pot ocupa cu astfel de trebi cadaverice.

Mai apoi, în data de…,o vacă din grajdul lui C. Dumitru, tot din satul fără nume a pierit. De ce a suferit poate ști numai medicul veterinar al comunei… Care a semnat hârtiile.
Cert este că aceeași fantomă necrozoofilă s-a înfățișat de îndată și a teleportat cadavrul cornutei pe același pârâu, dinaintea unui observator nou-nouț de data asta, construit între molizi, la câteva sute de metri în amonte de primul. Aceleași guri realiste spun că transportul ar fi fost făcut de gospodarul A. Ilie, dar și acum eu cred că fantoma a făcut trebușoara murdară. Murdară, întrucât conform legii cadavrele vitelor de prin gospodării, după necropsie, trebuie incinerate, iar hrănirea urșilor cu carne este, tot prin lege, strict interzisă. Ca să nu mai vorbesc de infectarea apelor ce scaldă hoiturile, în aval de morgile cu pricina.

Toate acestea ar trebui să îi pună serioase probleme de detectiv gestionarului fondului de vânătoare, domnul Z… Fiindcă e inadmisibil ca în parohia sa cinegetică, pomenitele arătări nocturne să își facă de cap.
Mai poți știi?… Respectivele făpturi fantomatice ar fi în stare chiar să invite vreun fantomatic îmbogățit, spre a împușca contra bani negri urșii astfel nădiți. Caz în care și cadavrele urșilor vor avea soarta vacilor, dispărând și ele fără urmă, în ciuda urmelor lăsate de ei în tina dinaintea observatoarelor.
P.S. Asta spre a se înțelege că ”viața bate filmul”.” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s