PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

APITERAPIE: Cel mai curat aer din lume se află în stup. Complet steril la o temperatură constantă de 35°C și o umiditate de 90%!


INSIDER: „Terapie aeriană cu stup!!
Ciudat este că aerul stupului este mai curat decât aerul respirat de oameni. Rata de sterilizare a stupului este maximă, dar fără soluții artificiale. Binecuvântat să fie Dumnezeu, cel mai bun creator.
Foarte util pentru soluționarea problemelor respiratorii, alergiilor, problemelor toracice și astmului. Slava lui Dumnezeu!!!” SURSA

N.R.: Stupul are o umiditate de 90% umiditate și o temperatură constantă de 35°C. Amestecul unic format de vapori de stupește format din polen, propolis, miere, rășini, ceară și alte substanțe naturale unde nu se înmulțesc bacterii sau viruși, deci complet steril și unde pot trăi între 50 mii și 100 mii de albine.

Aerul de stup a fost prima dată remarcat pentru proprietățile sale terapeutice în anii ’50 în Ungaria de către apicultorii aflați în pastoral care dormeau în camioanele apicole și respirau astfel aroma stupilor. Primul aparat care extrage în mod activ aerul din stup a fost realizat în anul 1987 de familia Heinrich Huttner, în Pilstein, Austria. Pentru a realiza acest tip de terapie este necesară construcția unei încăperi ecologice din lemn, în exteriorul căreia se vor amplasa stupii , iar printr-un sistem de tuburi aerul va pătrunde în interiorul camerei. Pacientul poate să inspire acest aer folosind o masca sau pur și simplu să se relaxeze în această cameră plină cu aer de stup. Pentru a îmbunătăți calitatea curativă a aerului se pot pune în cameră propolizatorul și rame de fagure cu miere.

În România, ing. Adrian Marinescu și ing. Ionel Togan (după o idee preluată din Franța, de la apicultorul James Poulain) au ameliorat sistemul austro-german de extracție, mutând ventilatorul silențios în exteriorul stupului. Acest fapt dă posibilitatea pacientului să se așeze lângă ventilator, la distanță de stup și folosirea aerului de stup , în scop terapeutic, prin intermediul unor măști faciale adaptate pentru respirația in aer liber.

Ideal pentru afecțiuni respiratorii și tegumentare, pentru sistemul imunitar și tonifiant sistemic. DETALII

ARHIVĂ: EINSTEIN: “Dacă albina ar dispărea de pe suprafața globului, atunci omul ar mai avea 4 ani de trăit” *** ROIREA ALBINELOR: Dacă găsiți un roi adunat ciorchine, nu încercați să-l scuturați! Albinele se vor întoarce, vor trece și prin foc pentru a ajunge la regina lor.

Un răspuns

  1. Pingback: MADE BY BEES: Sculpturile din ceară de albine, fragile dar extrem de stabile. Fagurele de miere supraviețuiește zeci de mii de ani! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?