PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EMOȚII MASCATE: „Singurul set din lume pentru construcția de emoții mascate!”


INSIDER: „După mai mult de un an de pandemie și obligativitatea purtarii măștii în spațiile publice „cercetătorii britanici au descoperit apa fiartă”. Cum să îți arăți emoțiile fiind mereu cu masca ridicată regulamentar deasupra nasului? Simplu! Îți lipești un abțibild peste mască!

Doi băieți (mascați!) făceau azi reclamă prin Parcul IOR cărând în spate câte un panou publicitar oarecum greu și inconfortabil, dar după emoticon-ul de pe mască îi făcea să pară în culmea fericirii. Marea majoritate a celor din jur fericiți de proaspăta anulare a restricțiilor privind purtarea măștilor în aer liber am simțit nevoia de a ne lipi sticker-ul cu „uimire” în diferite locuri, fiecare după imaginație!”

N.R.: “Union Invent” este o companie specializată pe invenții și inovații în domenii diverse, cu adresabilitate la nivel mondial.

UNION INVENT: „Creatia pentru noi e a doua natură!”,Fii unic, în: felul tău!”, „Scrie cu sufletul tău și citește cu sufletul altora” (Nicolae Iorga)

ARHIVĂ: RECLAMĂ SAU ANTIRECLAMĂ: Trăim pentru a mânca sau mâncăm pentru a trăi? *** CRAIOVA OUTDOOR: Care este diferența dintre reclama plătită și cea neplătită? *** FLATULENŢE: „Haideţi fraţilor să ne păstrăm măcar pârţul şi antipârţul românesc!” *** RECESIUNE: Ce este „şaorma originală”? Tot un fel de „shaorma cu de toate”, dar mai mică!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s