PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TEATRUL GRIVIȚA 53: Se construiește cărămidă cu cărămidă, zid cu zid și acum mărțișor cu mărțișor


INSIDER: „Teatrul Grivița 53 se construiește cărămidă cu cărămidă, zid cu zid și acum mărțișor cu mărțișor. Mărțișoarele sunt cărămizi în miniatură, obiecte unicat, create manual de copiii de la Galeria Basil. Atitudinea lor este lecția noastră. Ei nu așteaptă, acționează. Exemplul lor ne arată că nu își construiesc doar teatrul, ci țara. Un mărțișor = 53 lei.

Banii strânși în urma vânzării merg în construcția teatrului Grivița 53 – primul teatru construit împreună de la zero. Le puteți ridica fizic (începând de astăzi până pe 26 februarie de la sediul nostru sau de la Muzeul Țăranului Român în weekendul 27, 28 februarie și pe 1 Martie) sau le puteți comanda prin curier și plata se face fie în contul RO86RZBR0000060019288653 (Asociația Culturală Grivița 53).

Mărțișoarele vor fi dăruite cu autograf. Artiștii – ctitori care susțin această campanie sunt Marian Râlea, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marius Manole, Ilona Brezoianu, Rodica Mandache, Vlad Logigan, Mirela Zeta, Turor Aaron Istodor, Antoaneta Cojocaru, Ioana Marchidan, Cabiria Morgenstern, Alexandra Fasolă, George Ivașcu, Medeea Marinescu, Dana Rusu, Alexandru Sinca, Crina Semciuc, Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Adriana Trandafir, Magda Catone, Irina Margareta Nistor, Maria Miu, iuliana Vîlsan, Corina Moise, Chris Simion – Mercurian și alții.

Există oameni care fac și oameni care zic că fac. Există oameni care sunt și care cred că sunt. Există oameni care trăiesc pentru a lăsa ceva în urma lor. Grivița53 nu este despre troc îmi dai – îți dau, este despre încredere.

Încrederea că vom construi ceea ce spunem. Împreună VINDEM CĂRĂMIZI să CONSTRUIM UN TEATRU. Teatrul Nottara este ultimul demers în acest sens (acum 75 de ani!) semnat de inginerul constructor Liviu Ciulei, pentru fiul său Liviu Ciulei. E rândul nostru. DETALII

N.R.: „Proiectul Teatrul Grivița 53 s-a născut în 2017, din inițiativa regizoarei Chris Simion – Mercurial și a fost prezentat în cadrul Festivalului Undercloud. Cu banii obținuți din vânzarea casei moștenită de la bunica sa, ea a cumpărat terenul de pe Calea Griviței 53.”

Un răspuns

  1. Pingback: 1 MARTIE: Heidi inventează mărțișoarul comestibil. Urmează șnurul! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s