PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ILUMINARE: „Nu vă luați un câine. Pentru că o să deveniți un adevărat om maidanez”


INSIDER: „Să nu vă luați un câine! Lăsați-o baltă! Nu vă luați un căine pentru nici un motiv. Pentru că, după ce ați petrecut un timp cu el nu o să mai fiți la fel! Nu o să mai fie nimic ca înainte! O să vă pară că lumea de până atunci nu mai este la fel! Pentru că dimineața când o să vă treziți o să apară doi ochi zâmbitori,o coadă care se zbate și o limbă pe obraz! Pentru ca o să vă treziți într-o cursă frenetică afară să-și facă nevoile indiferent de anotimp! Și așa o să vă dați seama cum trece timpul, cum copacii rămân fără frunze, cum apar din nou mugurii, o să ascultați cântecul păsărelelor! Pentru că o să fiți constrânși să deveniți echilibriștii timpului, să gasiți un ritm care acompaniază două inimi. Pentru că, atunci când o să vă loviți el o să fie cel care vă linge rănile, chiar și pe cele care nu se văd. Nu vă luați un câine. Niciodată. Pentru că dacă sunteți oameni adevărați, el o să vă educe. O să vă învețe ce înseamnă dragostea necondiționată. Și nu o să vă ceară nimic în schimb. Nu o să va ceară să vă schimbați. Vă acceptă așa cum sunteți. O să vă învețe să nu urâți. Să iertați. O să vă învețe să nu folosiți cuvinte. O să vă învețe ce înseamnă loialitate și onestitate. Nu vă luați un câine. Pentru că, după ce v-a învățat toate astea o să cereți și de la alții toate aceste lucruri….și nu o să înțelegeți de ce alții nu sunt așa. Nu vă luați un câine. Pentru că o să deveniți un adevărat om maidanez, din acela care încearcă să creadă în oameni, dar este întotdeauna dezamăgit.” SURSA

ARHIVĂ: ULTIMELE CUVINTE: “Acum e de datoria mea să fiu îngerul tău. Când te uiţi la cer şi vezi o stea care clipeşte, vreau să ştii că sunt eu clipind un ochi”

4 responses

  1. Pingback: DOG PARTY: Fotograf, Candy Bar, coif pentru sărbătorit, prieteni de joacă! | infoINSiDER.ro

  2. Valentina Strauß

    eu nu imi voi mai lua vreun caine, fiindca voi plange dupa el cand nu il voi mai avea. Nu am putera sa mai sufar inca o data pierderea unui astfel de tovaras de viata.

    Apreciază

    28 decembrie 2020 la 04:23

  3. Pingback: „MAMAIE”, FUNDAȚIA SPERANȚA: Primul muzeu dedicat câinilor fără stâpân | infoINSiDER.ro

  4. Pingback: EUROINS: „Dreptatea se câștigă prin luptă urâtă și nedreaptă!” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s