VICTIME COLATERALE: 15.000 de cadre didactice și 150.000 de elevi, uitați de Guvernul României
INSIDER: „S-au deschis școlile în multe state, dar nu sunt eu în măsură să îmi dau cu părerea despre aceasta decizie. Poate așa este mai bine, ca la noi să rămână închis, pentru siguranța tuturor.
Doar că noi suntem instituții autorizate sau acreditate de Statul Român. Respectăm cel puțin aceleași rigori și contribuim la bugetul de stat.
Suntem 15000 de cadre didactice si 150000 de elevi. Despre care nu am auzit nici un cuvânt în ultimele comunicări.
NIMENI nu rezistă 6 luni cu activitatea suspendată și fără ajutor, dar ca să înțelegi asta trebuie să fi dat salarii din resurse proprii, să fi avut o afacere, să fi gestionat un buget. Aici mă pricep și-mi dau cu părerea. Sunt sigură că sunt mulți antreprenori care pot confirma.
Așa cum bugetarii trebuie să trăiască, așa trebuie să trăiască oamenii noștri!
Așa cum copiii de la școli publice au dreptul să își găsească profesorii la toamnă, așa au dreptul și copiii noștri.
Avem nevoie de susținere. Profesorii noștri sunt în aceeași măsură profesori, mulți titulari, ai copiilor români. Cât timp statul decide suspendarea activității pentru atât de mult timp, trebuie să decidă și protecția acestor oameni!
Solicit instituțiilor statului să ia măsuri echitabile pentru toți profesorii, toți părinții și toți copiii! Ei trebuiesc protejați în aceeași măsură!” SURSA
N.R.: „1922 – Conform Anuarului Statistic publicat după Marea Unire în România existau 347 de unități particulare de învățământ
1925 – a fost adoptată Legea Învățământului Particular
1948 – dispariția proprietății private prin naționalizare
10 martie 2020 – în România existau peste 1000 de unități particulare de învățământ” UNIȚI PENTRU EDUCAȚIE
Atât domnul Iohannis cât și soția dânsului sunt profesori și prin urmare nu poți să-i bănuiești că nu știu despre Învățământul Privat, cu tot ce presupune el, începând de la femeile de serviciu și terminând cu managerii și copiii…
ApreciazăApreciază
28 aprilie 2020 la 13:05
Despre ce elevi si profesori este vorba?, pentru ca nu am inteles din text.
ApreciazăApreciază
28 aprilie 2020 la 12:13