PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ICOANE PUBLICITARE: Stetoscopul, tableta și masca, noile simboluri ale puterii în lume?


INSIDER: „Oamenii cred în doctori, în biserică și în stat… Adică în autoritate. Rezultatul e nebunia pe care o vedem azi. Și „nu că voi să vă-nspăimânt”, dar încă n-ați văzut nimic..De exemplu, pe panourile publicitare din Iași și București au apărut_aceste_imagini care amestecă marile religii ale lumii într-un soi de ecumenism combinat cu simboluri oculte numerologice. Observați pe aureole că există 13 protuberanțe, acest numar semnificând moartea, iar Shiva este zeul morții (Distrugatorul), echivalentul lui Satan personificat ca Moartea în cărțile de Tarot. Pare că au venit în Numele Covidului… numărul de 13 protuberanțe e legat de o anumită ciclicitate a timpului și este un număr simbolic al zidarilor liberi (free masons). În nimb au ceva în comun, asemănător cu marginile virusului. Deci virusul ăsta e de undeva de sus și aceștia sunt noii mântuitori ai omenirii- bonus, sunt materiali, doctori care au venit să ne purifice, pardon… curețe… În același timp pe străzile țării, slugile din MI și Smurd aleargă ca nebunii cu sirenele și girofarele pornite fugărind hoți imaginari și bolnavi închipuiți.

Sloganul milițienesc „siguranță și încredere” s-a transformat în nesiguranță și teroare.

În final, nu e decât o mișcare strategică făcură pentru a câștiga încrederea în ochii sclavilor ignoranți pentru vaccinul salvator ce va să vină împreună cu certificatele medicale electronice sau pașapoartele sanitare de vacanță ori alte asemenea inepții fără de care circulația sau activitățile altădată uzuale nu se vor mai putea realiza.

Concluzia cu icoanele astea e ca lumea a ajuns în punctul în care cu greu mai putea fi controlată prin religii, așa că în noua era, oamenii pot fi manipulați printr-o nouă religie, aceea a medicinei și științei oficiale de necontestat. Se prefigurează noul ev mediu al unei dictaturi tehnocrate medicale (cu stetoscopul ca simbol pentru controlul ascultării, tableta pe post de nouă biblie, dar și cu botnița ca simbol pentru cenzură).

Părerea mea e ca artistul (N.R.: Wanda Hutira) merită să fie

premiat răsplătit mai degrabă decât acuzat, pentru că în felul lui original și poate în mare parte inconștient,

de fapt reușește să trezească lumea. E modul lui de a transmite ideea că trăim deja începutul unei dictaturimedicale… Și văd că religioșii sunt primii care încep să își simtă credințele atacate… doar atâta că e o capcană dacă se lasă purtați într-un razboi religios, când dușmanul e doar propria frică… deocamdată. Și bineînțeles, sistemul opresiv care începe să îngrădească libertăți… Nice!” SURSA

ARHIVĂ: FAST-CULTURE: Biblia pe înţelesul microbiştilor?!

3 responses

  1. Pingback: MONUMENT DE SPERIAT: „Omagiu adus medicilor în lupta cu virusul SARS COV 2-COVID 19” (Metrorex) | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: CHIP CIOPLIT: Icoană luată în balon. Decât să așteptăm, mai bine plecăm după ajutor! | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: COVID FASHION: Încălțăminte pentru distanțare socială. 75 cm ai mei plus 75 cm ai tăi! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s