PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LAGĂRE SECRETE COVID-19: „I-au înghesuit pe toți 30 ca pe niște vite și i-au dus undeva fără să le spună unde merg!”


INSIDER: „Ieri a fost anchetă epidemiologică la centrul de dializă de unde a venit pacientul care a decedat zilele trecute, apoi a mai fost un mort de la ei.

Tata face dializa acolo! Aseară m-a sunat că el nu vine acasă, că îl duc în carantină, că au fost toți testați și sunt câteva cazuri. Testul lui trebuia să vină azi, dar nu a venit! I-au înghesuit pe toți 30 ca pe vite, cu poliție și jandarmi, apoi i-au urcat în mașini și i-au dus undeva fără să le spună unde merg! Tata a aflat că în Popești Leordeni! nu a întrebat nimeni dacă au vreun tratament, dacă au nevoie de ceva, mai ales având în vedere că vorbim de bolnavi cronici cu multe probleme de sănătate și cu tratamente fără de care nu pot trăi!

A fost nevoie de lacrimi, țipete, insistență multă ca să aflu unde l-au dus de la poliție, căci la DSP nu răspundea nimeni, iar poliția îmi spunea să merg eu în Popești la poliția locală să aflu! Adresa data de ei era greșită, e adresa unei fabrici la care toată ziua a venit lume să întrebe unde au fost duși bolnavii de la dializă, cei de la fabrica au spus la primărie si primăria le-a zis închdeți-le și voi telefonul dacă vă sună!

Foarte greu, și mai mult pe ghicite, am găsit centrul, oamenii din carantină scoteau capul pe geam. Eu nu am avut acces înăuntru dar tata mi-a spus căsunt 2 în cameră și sunt 4 paturi suprapuse!!! Asta în condițiile în care nu se știe exact cine e pozitiv și cine negativ!!!!

Mâine ei vor merge toți la dializă, nu se stie unde! Dar ideea e ca vor fi amestecați, pozitivi cu negativi!!! După 2 zile de sunat non stop la DSP, în final mi s-a raspuns și mi s-a spus că se consideră că toți au fost expuși și că ei nu au resurse să îi separe! Așa că îi îmbolnăviți pe toți oricum?? Locurile de carantină sunt de fapt ca să fie toți îmbolnăviți???

Ce se poate face și cum putem opri asemenea abuzuri?

Iar centrul de dializă avea covid de 2 saptamani, dar a mințit!!

Sper să înfunde pușcăria!” SURSA

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s