PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BIO CIUPERCI: “Ultima veriga din lanțul sclaviei moderne, evaziunii fiscale, distrugerii mediului și îmbogățirii peste noapte a unor jepcari”


INSIDER: „Ciuperci culese în Munții Carpați de copii, femei gravide și bătrâni în condiții de sclavie modernă, cumpărate cu 8 lei/kg de achizitori români care adesea nu plătesc niciun fel de taxe pe sutele de tone exportate vară de vară în Franța, Italia, Belgia și alte țări europene și întoarse pe rafturile supermarketurilor și restaurantelor de lux în punguțe frumos ambalate, cu etichete „bio”, la doar 33 de lei porția de 30 de grame.

Cel mai probabil, poza de mai jos e ultima verigă din lanțul vicios al sclaviei moderne, evaziunii fiscale, distrugerii mediului înconjurător și îmbogățirii peste noapte a unor jepcari aflați sub protecția autorităților locale.” SURSA

ARHIVĂ: CULMEA AGRICULTURII: România a ajuns să importe şi seminţe de dovleac. DIN CHINA! Preţ Bio: 7,5 lei *** BALANŢĂ: Ouă adunate din toată Europa, fierte şi vopsite în Austria, vândute pe datorie în România! *** SOS: Pădurile din Retezat ard în şemineele din Vest! *** PRODUSE BIO: „Mâna lungă a mafiei comerciale îi ”hrănește” și pe funcționarii acestor organisme”

Un răspuns

  1. Pingback: MICI VEGANI: Grătar la iarbă verde de 1 Mai în Postul Paștelui. Clasic! | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s