PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TRANSBUS CODREANU: Dacă șoferul nu vrea sa te ia, nu te ia. Ce dacă ai bilet?!


INSIDER: „Din ciclul, nemerniciile șoferilor de la Transbus Codreanu.

3 minori, în vârstă de 12 ani,care voiau să ajungă în Șercaia, au fost lăsați duminică în stație în Făgăraș, pe motiv că aveau trotinetele cu ei, deși copiii cumpăraseră bilete, iar autobuzul care pleca din Făgăraș duminică la ora 16 era aproape gol si în cala de bagaje era loc pentru zeci de trotinete..

Când au vrut să urce în autobuzul cu pricina, domnul șofer Sorin, le-a spus pe un ton batjocoritor: NU VĂ IAU BĂ! NU AVEȚI CE CĂUTA CU TROTINETELE LA MINE ÎN AUTOBUZ! (Dar avem bilete! au spus copiii) CE, MI-AȚI DAT MIE VREUN BAN? (biletele erau cumpărate de la casierie), după care a închis ușile rânjind la ei și a plecat!

Copiii, printre care și copilul meu voiau doar să ajungă acasă, la Șercaia, dar, din cauza unui șofer nemernic, au rămas descumpăniți în stație. Din fericire, copiii aveau un telefon mobil la ei, iar noi am avut posibilitatea să mergem după ei, să-i aducem acasa. Ce am fi făcut dacă nu aveau telefonul la ei?

Unchiul meu a avut prezența de spirit să-l oprească pe șofer în Șercaia, să verifice dacă autobuzul era plin (bineînențeles că erau locuri berechet) și dacă în locul de bagaje era loc pentru trotinete (berechet!)

Nu știu cum catalogați voi atitudinea acestui șofer! Eu zic să-l promovăm pe domnul Sorin, șofer la Codreanu, în speranța că alți copii nu vor mai fi puși în pericol de un astfel de nemernic. Vă rog distribuiți să-l facem vedetă pe SORIN – soferul de la Codreanu!!! (fotografia nu ne aparține, copiii erau prea speriați să facă poze, deși ar fi fost perfect în situația dată)” SURSA

ARHIVĂ: LAS 448 FIERBINŢI: Un şofer din Ilfov, zis Luntraşul, face curse zilnic cu microbuzul spre lumea de dincolo! *** RATB: Șoferii noștri știu să numere până la 2. Vrem o țară ca afară? *** RATB: „Mama copilului a alergat după maşină, bătând în uşile maşinii, dar şoferul nu a încetat din traseu”

Un răspuns

  1. MARCIAN ORTAN chiar el

    E pline firmele astea de transport de neamuri de manivela care ei le stiu pe toate.Veniti la Campina Prahova sa vedeti 9 PSD-isti de vaza plus o elvetianca octogenara calare pe morman de bani. Si cel mai penal fiu al municipiului Campina, primarul PNL Horia Tiseanu mana in mana cu PSD.A draq politica asta.

    Apreciază

    29 septembrie 2020 la 16:09

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s