PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ROMÂNIA: “Meritocrația eliminată sistematic din orice domeniu aflat în mâna statului: de la TVR la TNB, de la spitale la școli”


INSIDER: „Azi au fost dați afară din Teatrul Național București zeci de tehnicieni. (masinisti, luministi, oameni de la sunet, video, cabiniere, recuziteri, etc). Adică fix oamenii necesari facerii și păstrării unor spectacole (într-n teatru cu 6 săli). Există în TNB zeci de oameni inutili despre care de câte ori întreb cu ce se ocupă ăsta? nimeni nu știe sa’mi răspundă. Sunt sigur ca de acestia nineni nu s-a atins. Așa cum nu s-a atins nici de actorii angajați care nu joacă de ani de zile nimic dar iau salarii uriașe. Sistemul nu e ok, nu e ok deloc, sunt sigur ca infecția asta se va extinde și la celelalte teatre, deja e dificil de tot să scoți în Ro un spectacol de care sa nu-ți fie rușine din punct de vedere tehnic, care să sune și să arate cât de cât european. Ce e de facut? Pe cine intereseaza?” SURSA

ARHIVĂ: „SMARŢII” DIN TRANSELECTRICA: „Copii, soţii, amante ale unor persoane cu funcţii importante populează forurile de conducere” *** DUPĂ ANI ŞI ANI: Excursie la Teatrul Naţional Bucureşti. Şapte săli sub o tichie sau o altă pălărie?

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s