PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BALȘ: Viața-i scurtă. Dacă n-o putem face lungă, măcar s-o facem lată!


INSIDER: „Coada pentru traversarea Balșului începe cu câțiva km înainte de intrarea în oraș. Iar Waze îmi propune un ocol de vreo 20 de km ca să ajung la Craiova într-o oră și jumătate. (…)

În sfârșit, după o oră și jumătate am ieșit din Balș. Așa că m-am oprit să văd care mai este stadiul lucrărilor la autostrada Craiova – Pitești, despre care recent-întemnițatul Dragnea zicea că va fi gata la anul, pentru că vor munci 24 de ori din 24 …

După cum se vede din imaginea luată chiar acum, pe șantier nu s-a stat degeaba: în două săptămâni au mai pus încă două borduri. Acum sunt deja douăștrei. ” SURSA

N.R.: Șoferii parcurg cei aproape 5 kilometri din Balș cu viteze de 4.5-5 km/h până la 10 km/h. Distanța rutieră Balș – Craiova este de 25 km.

UPDATE: După 40 de zile. Vreți noutăți de pe șantierul Autostrăzii Craiova Pitești? Avem: au dispărut bordurile puse la inaugurarea lucrărilor.” (22.07.2019)

ARHIVĂ: SLATINA: Un om avea un cal. Şi calul se bucura! *** TRAFIC: „E capitala României, e Bucureşti. E mai mult decât atât, e să dovedeşti!” *** BRAȘOV: Așa arată, Podul Târlung prăbușit în Iunie 2018! “Încet, încetișor, pi loc și diloc!”

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s