PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

TIMIȘOARA: Singurul tramvai-restaurant din România face o incursiune senzorială în istoria orașului. Auditiv, olfactiv și gustativ!


INSIDER: „“Cina în tramvai” plasează Timișoara în rândul marilor orașe europene, unde, preț de 2 ore, ai posibilitatea de a servi cina într-un tramvai restaurant. Intrată în al 4-lea an consecutiv, ”Cina în tramvai” este o inițiativă menită să împletească iubirea și istoria pe traseul primului tramvai electric din România. Singurul tramvai-restaurant din România este dotat cu mese de 2, respectiv 4 persoane. Tramvaiul urmărește traseul primului tramvai electric din țară, făcând o incursiune în Mica Vienă!

Meniul unei cine este compus din: 1.Aperitiv – Bărcuțe umplute cu ton, cremă de brânză, măsline, roșii, nuci, struguri, gorgonzola, parmezan & pizza pane. 2.Fel principal – Pui: Piept de pui la grătar cu cartofi wedges și salsa rosa / Porc: Cotlet de porc în sos brun și orez cu legume / Vegetarian : Chiftele de năut cu fasole verde. 3.Desert. 4.Băuturi: Apă și răcoritoare (gama Coca Cola), Vin alb și roșu.

Servicii incluse: Hostess (pentru primirea invitaților), Chelneri, Fotografi. Muzica live – pe durata staționării, Playlist personalizat (pentru călătorie). ACCES: 200ron/pers. SURSA

ARHIVĂ: ROMANCE: Cât costă să bei şampanie la 50 de metri şi să vezi bătălia dintre suporterii unguri şi jandarmi? *** ALTER EGO: Munceşti o lună ca să zbori 3 ore? Mâine mergi la serviciu înghesuit în metrou ca un şobolan! *** LONDON BUS PARTY: La petrecere intră lejer 80 de persoane. Merge chiar o nuntă între două semafoare! *** SUA: Nopţi albe pentru îndrăgostiţii din Seattle. Adio Valentine’s Day la “Chihuly Garden and Glass” în 2013! *** ROYAL EXPRESS: Aţi mai auzit de „chelneri cu macaz automat”? Servirea pe şine este deliciul casei!

2 responses

  1. Pingback: PRIMA IUBIRE: Comoda Dacia 1300, roșie. Nimic nu se pierde, totul se transformă! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: BUZIAȘ: Restaurant amenajat la umbra unui avion Lisunov eșuat acum 40 de ani | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s