PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GREVA TAXI: “M-am săturat să mi se ceară 50 lei pe o cursă de 25 lei. Guvernul nu are ce să facă, este alegerea consumatorului!”


INSIDER: „Bună dimineața România! Astăzi când am ajuns la birou am fost surprins de această imagine ce m-a făcut să mă gândesc îndelungat la ceea ce se întâmplă. Taximetriștii astăzi au făcut greva și au blocat una din cele mai aglomerate intersecții din București datorita Uber-ului.

Eu, fost consumator al serviciului de taximetrie românesc și actual consumator al serviciului de Uber cred că pot să-mi susțin o părere.

Am ales Uberul nu neapărat pentru faptul ca au mașini mai bune și condiții decente ci datorită șoferilor.

M-am saturat sa ies în Centrul Vechi și când plec, stând în Militari Residence, să mi se ceară 50 lei pe o cursa de 25.

M-am săturat să sun pentru a da o comandă telefonică, să aștept 5 minute pentru a mi se găsi o mașină iar, ulterior, sa mi se spună că nu este nici o mașină disponibilă deoarece zona din care dau comanda sau în care ma duc este mai puțin accesibilă și „ei cu ce se întorc de acolo?”

M-am săturat, deși sunt fumător, să intru în mașină și când ies sa îmi duhnească hainele a țigări deoarece nu se pot abține sau să aștepte până la o pauza între curse și să fumeze afară.

M-am săturat sa fiu în permanență atent la drum să nu o ia pe o rută mai lungă pentru a face mai mulți bani.

M-am săturat să stau și să își bată x și y joc de mine. De aceasta am ales Uber-ul și probabil acesta este motivul pentru care și majoritatea populației din București preferă serviciul celor de la Uber în locul taxiului.

În cazul în care am un șofer de taxi prin listă și a luat o pauză de la a bloca inutil Piața Victoriei pentru a citi aceasta postare și s-a supărat pe mine sau l-a deranjat ceea ce am spus chiar nu ma afectează cu nimic. Puteți pleca acasă deoarece guvernul nu are ce să facă, este alegerea consumatorului.” SURSA

ARHIVĂ: TAXIFY: “Am efectuat o cursă din Str. Becaței în Calea 13 Septembrie (10 km) și am fost taxată pentru 44 km. Nepăsarea lor e paguba noastră!” *** TAXI LEONE: „IF-07-NCY. De-l vedeți, urați-i de bine! Update: Cursa de la Uber a fost 14,21 lei” *** RÂDEM, GLUMIM: Amor cu năbădăi pe drumurile publice. „Taximetristul în călduri uitase frâna de mână” *** GARA DE NORD: „Aici nu este staţie taxi autorizată”. Rechinii pescuiesc turişti, gura CFR miroase a usturoi! *** GARA DE NORD: Rechinii, spaima autorităţilor! *** PROTEST: Taximetriştii bucureşteni se leapădă de confraţii din Ilfov. Agentul constatator nu doarme! *** PERICOL PUBLIC: Şoferul de la „Black Cab” care te calcă cu maşina să-ţi ia locul de parcare!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s