PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

INSULA COPIILOR: „Prietenii și locul de joacă favorit s-au virtualizat, iar petrecerile în familie au ajuns party-uri cu animatori specializați!”


INSIDER: “Acum 25 de ani, aniversarea zilei de naștere a odraslei „cu cheia de gât” a familiei se facea cu mult drag. Se adunau „tovarășii” de joacă din curtea blocului, la care se adăugau 1-2 colegi de clasă din cadrul instituției de învățământ pe care o frecventau conform vârstei. Părinții animau atmosfera cu jocuri, muzică și dans. Meniul standard „home made” cu ouă, făină și margarină chivernisite cu o lună înainte, consta în tort, cornulețe, sărățele, chec și Cico. Dacă gazdele aveau „pile”, invitații primeau și o sticlă de Pepsi-Cola, pe care o țineau minte ani de zile și despre care încă mai povestesc cu bucuria copilăriei.

Pe măsură ce timpul a trecut, tehnologia a evoluat, iar posibilitățiile și pretențiile au crescut invers proporțional cu timpul petrecut în familie. Cu bone, after-school, FB, smart phone-uri, tablete, gadget-uri, prietenii și locul de joacă favorit s-au virtualizat, iar petrecerile în familie au ajuns party-uri cu fundițe la scaune, decorațiuni florale, animatori specializați, limuzine, fotograf, șampanie, artificii și „meniuri adult + copii” și persoane care socializează „pe repede înainte” ca la o nuntă într-un interval limitat de 1-2 ore. Parcă mai puțin, cu mai mult!” (DETALII)

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s