PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BATE ȘAUA: După cât timp ajunge și în România invenția numită “pistă pentru biciclete”?


INSIDER: “Pentru că suntem mai sportivi, mai ecologiști, ori doar mai grași sau mai săraci, încercăm să „redescoperim” bicicleta, deși anul acesta împlinește 200 de ani de când a fost inventată și patentată mașinăria magică (baronul german Karl Drais, 1817). Și, ca și tata, și bunicul, și străbunicul mergem cu bicicleta pe „arătură”, în București pistele de bicicletă fiind în curs de inventare, proces care, optimistic vorbind, sper să nu dureze încă 200 de ani.

Pâna pe 28 mai la Sun Plaza în Sun Atrium poți vedea o expoziție de 20 de biciclete vintage în condiție originală precum și tricouri purtate la competiţii care au rămas în istorie.” (DETALII)

ARHIVĂ: CAPCANE: Merg pe gard, de drum mă ţin! *** CRAIOVA: Cum se numeşte porţiunea de lucrare publică de sub roţile automobilelor? *** CRAIOVA: Uite pista, nu e pista! Primarul Solomon s-a certat cu bicicliştii. Amendă 500 lei pentru sportivi *** EMIL DOREL: „Şi la Cluj sunt tâmpiţi care pun băncile pe pistele de biciclete şi role” *** PERMIS DE IDIOT: „Nici măcar nu ai avut bunul simţ de a opri să vezi ce s-a întâmplat!” *** ŞOFERI AGRESIVI: „Oglinda laterală este ca să te uiţi în ea nu să te freci de ghidoanele bicicletelor!” *** MOBILITATE: Peste 2.500 de biciclişti ridică pumnul: „Trăim în cea mai poluată capitală europeană!” *** CALEA VICTORIEI: Pista pentru biciclete a devenit pârtie. Biciclişti, scoateţi săniile şi colacii de WC! *** SALONUL BICICLETEI: Cum daţi kilu’ de velocipede? Păi, 5.700 lei împărţit la 15 kg… În jur de 380 lei/kg! *** GENETICA MODERNĂ: În capitalism, bicicletele cresc în copaci. După ploaia cu maşini străine! *** RENEGATUL: Cum arată bicicleta lui Gică Contra care dă cu rahat în ventilator? De obicei este chiar Şeful!

One response

  1. Pingback: ORCHESTRA DE STICLĂ: Dirijor la Mall și momentul tău de glorie | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s