PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

SHOPPING FĂRĂ OCHELARI: „Angajații Kaufland restituie diferența, dar NU corectează prețul greșit”


INSIDER: „Evitați magazinele Kaufland. Cristi Brâncovan dovedește că diferențele dintre prețurile afișate la raft și cele din casa de marcat nu sunt erori. Când sunt prinși, angajații Kaufland restituie diferența, dar NU corectează prețul greșit și continuă să ceară mai mulți bani clienților neatenți. Așa zisele „greșeli” sunt mereu în favoarea Kaufland, niciodată în favoarea clienților.” (SURSA)

DREPT LA REPLICĂ: “Poziția companiei Kaufland România. Ca urmare a articolului https://infoinsider.ro/2017/04/12/shopping-fara-ochelari-angajatii-kaufland-restituie-diferenta-dar-nu-corecteaza-pretul-gresit/, Kaufland România transmite următoarele precizări: Acum trei zile în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț a fost restituită clientului. Ulterior, am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin. Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete. Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi. Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție, se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei. De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 18.00, sau la Biroul de Informații din magazine.”

ARHIVĂ: CÂNTARUL FACE PROFITUL: „Că aşa-i „promoţia” la Mega Image: cumperi 100 de grame şi plăteşti 500!” *** ILUZIONISM: Produsele la LIDL doar par mai ieftine. Preţul per kilogram, stabilit prin hocus-pocus! *** PICTORIALE: Câinele Fez face reclamă la Rabla, iar musca Ţiţi pozează goală pentru Kaufland!

Un răspuns

 1. VP

  Ce-aveti mai cu omu’ ?
  E sluga la stapan,manager cu competente si aptitudini.
  Da’ ce credeti,k multinationalele sunt altceva decat vaci de muls ?

  Cumparati de la micii gainari atunci 😁

  Apreciază

  13 aprilie 2017 la 13:46

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s