PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CÂNTARUL FACE PROFITUL: „Că aşa-i „promoţia” la Mega Image: cumperi 100 de grame şi plăteşti 500!”


1798607_3871246916161_564075005_nINSIDER: „Duminică am ajuns la Mega Image (cel din Vitan, pentru identificare). În coşul de cumpărături se găseau şi câteva produse (în speţa noastră nişte măsline, un castravete şi o bucată ardei verde) care necesitau cântărire. Pentru cei nefamiliarizaţi cu Mega Image, la respectivul market produsele se cântăresc la casă. Spre ruşinea mea, recunosc, sunt unul dintre clienţii neatenţi la bon: nu-l studiez după, nu-mi pun problema că cineva înşeală pe altcineva, plec de la buna credinţă a celuilalt. Ajung în faţa vânzatorului, începe scanarea şi cântărirea produselor, toate bune până când, întamplător, în timp ce vânzătorul bătea de zor, îmi atrage atenţia că ardeiul meu (unul singur) cântărea 550 de grame. Cer să mai fie cântărit o data: 282 de grame. Solicit o recântărire şi a celorlalte două produse (măsline şi castravete) de fiecare dată apărea altceva, în concluzie cer stornarea tuturor produselor cântărite. Le cântaresc la o a doua casă. Rezultatele: măslinele – care iniţial aveau 778 de grame – cântăreau, de fapt, 262 de grame, castravetele care avea 546 de grame, la cealaltă casă cântărea doar 342 de grame, iar ardeiul buclucaş de la 550 de grame, coborâse la 112 grame. Că aşa-i „promoţia” la Mega Image: cumperi 100 de grame şi plăteşti 500.

Cantar Profit Mega ImageN-aş fi povestit toată tărăşenia dacă, după ce am recântărit şi achitat cele trei produse, nu ne-am fi întors la prima casă (cea cu cântarul defect) unde lăsasem coşul cu produsele cumpărate anterior. Ce credeţi că făcea vânzătorul nostru? Se întorsese la lucru şi se pregătea să cântărească o pungă de banane sub privirea stupefiată a prietenului, căruia nu-i venea să creadă. Abia în momentul în care ne-am arătat noi indignarea, s-a ridicat şi a închis casa. Cel puţin până am plecat noi din magazin…

Sesizare Mega Image copyStimaţi domni de la Mega Image, dacă luna aceasta, vă iese un profit nejustificat la raionul legume-fructe, nu, nu a dat o minune peste dumneavoastră, ci doar ghinionul peste clienţii dumneavoastră!” (SURSA)

ARHIVĂ: BEZNĂ: Cine sparge mai multe borcane la Mega Image?

3 responses

 1. Danao

  La fel stau lucrurile si acum… Azi,la mega din str. George Valsan, legumele si fructele pe care le-am cumparat au costat initial 36 lei. Dupa a doua cantarire au costat 20,80 lei….

  Apreciază

  26 noiembrie 2017 la 12:22

 2. George

  Tocmai asta am patit si eu. Am fost la mega din Berceni, Nitu Vasile (taxe si impozite). Am cumparat mai multe printre care:
  1 castravete favio 650g
  1 pomelo 1,480
  4 portocale 1,318
  Le-am recantarit acasa si am constatat alte valori.
  M-am intors si am cerut o recantarire iar rezultatul a fost:
  1 castravete favio 416g
  1 pomelo 1,130g
  4 portocale 1,000 g.
  Mi-ai returnat banii dar bineinteles chiar si dupa recantarire nu coincite cu valorile de acasa.
  AVETI GRIJA!!!

  Apreciază

  22 februarie 2014 la 21:54

 3. La Mega Image: cumperi 100 de grame şi plăteşti 500!”
  http://elenatomaxxl.blogspot.ro/

  Apreciază

  6 februarie 2014 la 05:22

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s