PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CURAT FEUDALISM: „ANAF are 28.000 de salariaţi. Ghici de ce România e tot săraca Europei?”


INSIDER: “ANAF are 28.000 de salariaţi. Cea mai mare organizaţie din România, pe lângă care Petrom păleşte (doar 15.000). Cu aşa armată de cules biruri, ghici ciupercă de ce România e tot săraca Europei. Feudalism curat. UPDATE: În SUA, 90.000 salariaţi IRS veghează aproape 130 milioane de salariaţi privaţi. (…) „După ce plătesc salariile la cei 28.000, mai rămâne praful din birurile alea. Să vedem şi partea bună: este singura instituţie care nu are nevoie (încă) de finanţare de la buget.” (…) „La o asemenea armată nu e întâmplător că suntem ţara cu cea mai mare evaziune din Europa. Pe principiul, cu cât sunt mai multe legi, cu atât nu se respectă niciuna; cu cât sunt mai mulţi colectori de biruri, cu atât se colectează mai puţin. Scopul nu este colectarea, ci păstrarea locurilor de muncă.” (SURSA)

Un răspuns

 1. Zarnescu Marinica

  Nu salariatii au vina ci sistemul este prost.
  Pentru decongestionarea sistemului este nevoie sa ne concentram pe schimbarea sistemului legislativ simplificandu-l si introducand legi simple si clare.
  Datorita proastei organizari legislative cetateanul de rand este bulversat si din noianul de 7000 legi in domeniul economic mai incalca cateva.
  Insusi statul este cel mai mare evazionist si sta cu mana in permanenta in buzunarul cetateanului arogandu- si 70% din ce castiga el fra sa faca nimic.
  Iata cateva motive pentrui care romanii au ales „calea codrului” si fac evaziune nonstop…!
  Nerespectarea legilor favorizeaza coruptia care este un flagel ce a atins toate sfererele vietii sociale practic fiind generalizata.
  Generatiile actuale sunt compromise si ar trebui scoase total din viata economica si schimbat totul pentru un nou inceput…!

  Apreciază

  9 aprilie 2017 la 18:42

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s