PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

GRAŢIERE & AMNISTIE: „Au crezut că ne cumpără ciocul mic şi jocul de glezne cu 100-200 de lei aruncaţi în dispreţ la pensii şi salarii”


protest-22-ianuarie-2016-bucurestiINSIDER: „Lumea e furioasă. Se aruncă cuvinte grele. Dar ura nu rezolvă nimic. Ar trebui să facem o alianţă, noi românii împotriva JAFULUI şi pentru JUSTIŢIE. Ţărişoara asta e BOGATĂ dar FURATĂ, sistematic, calculat. Unii urlă pentru PSD, alţii urlă pentru PNL. Iar între ei, la mijloc, sunt majoritatea celor din stradă. Am fost la vot. Şi am votat ce am crezut că ar fi mai bine. Am considerat că PSD-ul a avut nenumaraţi ani la dispoziţie din cei 26 să arate ce poate. Îmi doream ceva mai puţin politic, mai mult PROFESIONIST. Nu au câştigat cei pe care îi doream eu. Şi am acceptat lucrul ăsta. Aşteptam cuminte să se întâmple lucrurile uimitoare promise de câştigători. Apoi… într-o fracţiune de secundă, când problema STRINGENTĂ, PRIORITARĂ ŞI URGENTĂ a suprapopulării penitenciarelor a devenit PRIORITATEA NAŢIONALĂ NUMARUL UNU. Sângele mi-a clocotit în vine. Credeam că e un efect secundar al citostaticelor care încă mi se plimbau în corp. Dar apoi, în secunda doi, mi-am dat seama. ERA UN ATAC DIRECT LA INTELIGENŢA MEA. ERAM MINŢITĂ ÎN FAŢĂ SUB PRETEXTE FALSE.

protest-22-ianuarie-2016-bucuresti_3Dacă eram în 1900, puneam mâna pe furci şi topoare. Dacă eram în 1990, chemam minerii. Dar acum, în REPUBLICA DEMOCRATICĂ ROMÂNIA, eu şi familia mea, şi mulţi ca noi, am ieşit în stradă, paşnic, cu copiii după noi, cu un mesaj scris cu cariocile fetiţei mele pe o coală A3. E o lecţie pentru ea, o lecţie de democraţie. Am vrut să fie acolo să vadă cum arată SĂ ÎŢI CERI DREPTURILE, să nu accepţi praful în ochi şi pumnul în gură. Nu am cerut demiterea guvernului în nici un moment din cele 3 ore petrecute în stradă. Dacă nu aţi fost acolo şi nu aţi mers paşnic în semn de protest umăr la umăr cu noi, să auziţi vuietul străzii şi doar aţi urmărit mixul de informaţii greu de digerat de la televizor, nu aveţi cum să stiţi de ce am fost acolo. AŞA CĂ VREAU SĂ CLARIFIC. NU am fost împotriva PSD, ALDE, NU am fost pentru PNL, Iohannis, tehnocraţi, Cioloş, Soros sau alţii. Am fost împotriva a ceea ce românii toţi numesc ŢARA ARDE ŞI BABA SE PIAPTANĂ. Sunt atâtea probleme în şcoli, sănătate… iar urgenţa majoră a guvernului era să elibereze găinarii din închisoare cu bonusul (inerent) de a-i ţine pe ai lor, dar nu numai pe ai lor, departe de închisoare cu conturile doldora. Au crezut că ne cumpără ciocul mic şi jocul de glezne cu 100-200 de lei aruncaţi în dispreţ la pensii şi salarii din miliardele de euro pe care ţara le-ar putea recupera din averile lor câştigate „cinstit” bineînţeles. Şi nu mă intelegeţi greşit, nu sunt doar PSD-işti în situaţia asta. Furtul nu are culoare politică. Au furat toţi… şi roşii şi portocalii şi verzi…VREM OPRIREA JAFULUI ŞI NU VREM SĂ NE MAI IA DE PROŞTI. Câte salarii şi câte pensii şi câte spitale şi scoli s-ar putea construi cu banii din JAFUL din ultimii 26 de ani? SĂ LĂSĂM JUSTIŢIA să îi caute şi să îi ia la întrebări. Cine fură azi un ou (0-199.000 lei), mâine fură şi un BOU (>200.000 lei). ATÂT!!!” (SURSA)

Un răspuns

  1. Pingback: IOHANNIS: „În decembrie, oamenii s-au dus la vot cu speranța unui trai mai bun, nu pentru o legislație slăbită în domeniul anticorupției” | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s