PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

BANANE INJECTATE: „Câţi clienţi ar trebui să îşi pună sănătatea în pericol pentru a se face vreo analiză la aceste sesizări?”


banane-injectate-carrefour-1INSIDER: „Atenţie la ce fructe cumparaţi! Am cumparat pe 06.12.2016 din Carrefour Park Lake (Titan) mai multe banane şi soţia (gravidă fiind) a întâlnit o banană cu o soluţie roşie aparent injectată în ea. Un reprezentant Carrefour ne-a asigurat că totul este în regulă şi că va lua legatura doctorul cu noi pentru o analiză amănunţită. Bineînţeles, acest lucru nu s-a întâmplat nici până astăzi pentru a analiza dacă banana este infectată cu vreun virus sau bacterie, ori este doar o injectare „regulamentară” de îngrăşământ.

banane-injectate-carrefour-2Am facut sesizare la ANSVSA (Siguranţa Alimentelor) pentru a cere o analiză a alimentului însă mi s-a răspuns ferm că legislaţia curentă implică un cost de 650 lei suportat tot de noi pentru orice sesizare şi analiză dorită. Nici sesizarea la OPC nu a avut vreun raspuns până la acest moment. Probabil se aşteaptă degradarea alimentului pentru un raspuns ferm negativ la analize. Câţi clienţi ar trebui să îşi pună sănătatea în pericol pentru a se face vreo analiză la aceste sesizări?” (SURSA)

ARHIVĂ: PRODUSE BIO: „Mâna lungă a mafiei comerciale îi ”hrănește” și pe funcționarii acestor organisme”

Un răspuns

  1. Iu

    Mai rapid era sa aruncati la gunoi banana. Si paguba de timp si bani era mai mica.

    Apreciază

    23 decembrie 2016 la 06:42

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s