PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

PIAŢA UNIVERSITĂŢII: „Marșul ursului care NU a spus MOR”. Iartă-ne prostia, ursuleţule!


je-suis-ursuletmarsul-ursului-care-nu-a-spus-mor-6 marsul-ursului-care-nu-a-spus-mor-3Piaţa Universităţii. Protest pentru uciderea ursuletului din Sibiu. Jandarmii ne întreabă pe rând în ce scop ne-am adunat aici. „Din cei aproape o mie care spuneau pe FB că vin în Piaţa Universităţii din Bucureşti la „Marşul ursului care NU a spus MOR” au venit vreo două sute. Prea puţini pentru a ni se putea permite marşul către Piaţa Victoriei.”

marsul-ursului-care-nu-a-spus-mor-1

„Cum demult s-au plictisit să ne vadă în stradă pentru „nişte javre”, e timpul să ieşim pentru ursuleţul (de numai 6 luni) ucis într-un mod ilegal, mişeleste, de nişte imbecili agitaţi, mai ales fiindcă nu se vor aştepta. Şi implicit pentru mama lui care sigur a fost ucisă, şi pentru ataţia urşi ucişi după ce le-au distrus casele (pădurile). Au comis o crimă care trebuie platită. O cerem noi, cetăţeni de bun simţ, care ştim că absolut orice viaţă contează. „Dom’le, am încercat cu tranchilizante şi nu l-am nimerit. L-am nimerit în schimb cu gloanţe”: modul aberant, inept, crud, ilegal, prin care îşi „explică” crima. Însă, cum vânătorul care a tras nu a avut aprobarea Agenţiei de Mediu pentru această ucidere, este vorba de cruzimi faţă de animale şi de ucidere cu intenţie, faptă sancţionată cu închisoare până la 3 ani. A doua faptă penală fiind uzul de armă şi muniţie într-o localitate. La marş fiecare să aducă un ursuleţ de pluş, dacă se poate, ca ulterior să-i donăm copiilor. Şi lumânări, candele.” (SURSA)

2 responses

  1. Pingback: TEDDY BEAR: „Copilul e copil, chiar dacă e pui de urs!” | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: TARGU MUREȘ: Ursul de la Zoo își suplimentează rația zilnică cu ce găsește dincolo de gardul electrificat din jurul cuștii | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s