PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

20 DE BOLI: Cum arată un „ţânţar-tigru” prins în Bucureşti? Ministerul Sănătății ce face?


tantar-tigru-4INSIDER: „Pozele de mai jos sunt pozele unui ţânţar tigru prins de mine în Bucureşti, zona Tineretului şi apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi după ce a fost înţepat de acest ţânţar. Am mai prins câţiva, însă nu am la ce să mai fac poze. Îi puteţi deosebi prin coloratura alternativă alb-gri foarte ciudată pentru un ţânţar „autohton”. Direcţia de sănătate Publică a Municipiului București ce face? Ministerul Sănătății ce face? Primăria Municipiului București ce face? Dormiţi dragi funcţionari?

tantar-tigru-6 tantar-tigru-3Ţinând cont că acest ţânţar este vectorul a cel puţin 20 de boli grave şi la care populaţia României nu are nici un fel de imunitate sau pregătire pentru a le preveni: febra Denga, meningită, febra galbenă, răspândește virusul Zika responsabil de microcefalie la noii născuți ai căror mame au virusul etc., fiind un ţânţar venit din zone tropicale sau subtropicale, ar trebui iniţiată o campanie agresivă de informare și prevenire a unor complicaţii majore pentru populaţia potenţial ţintă şi de eradicare a acestei insecte periculoase.

tantar-tigru-11 tantar-tigru-8Nici o televiziune, nici un post de radio, nici un ziar, nimeni nu pomenește de acest pericol avertizând despre pericole şi sesizând autoritățile (in)competente… doar pe bloguri am văzut comentarii. De ce vă mai plătim stimaţi funcţionari publici dacă nu vă faceţi treaba? De ce mai sunteți în aceste instituţii dacă nu știți să vă faceţi treaba? Distribuiţi pentru ca să ştiţi ce vă așteaptă! Mai multe informaţii despre acest ţânţar le găsiţi aici: Wikipedia.” (SURSA)

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Un răspuns

  1. Pingback: ALIEN: Tânțar văzut la microscopul electronic | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s