PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

EXPO-CIUDAŢII: „Dacă mă încăpăţânez s-o vizitez, asta înseamnă încă o navetă de bere. Cheers!”


ODD - Simion Cernica Exchange AgentINSIDER: „Am aflat de „Exchange Agent” de pe Facebook, de pe contul „Sponsored” Staropramen, şi mi s-a părut cool. De atunci de vreo 3 ori am încercat să intru la ODD din Centrul Vechi de pe str. Şelari 13. Noroc că împarte terasa cu restaurantul „Crama Domnească” şi am aşteptat sfertul academic la o bere.

IMG_5932 ODD - Simion Cernica Expo IMG_5922 IMG_5918 IMG_5917 IMG_5916Prima dată era închisă clădirea, nimic afişat pe uşă – orar, vreun număr de telefon sau măcar vreun smiley face. A doua oară tocmai ieşise o doamnă la fumat în pragul uşii. Am întrebat-o de expoziţia lui Simion Cernica arătând către afiş, dar nu părea să ştie despre subiect şi ca o scuză, încercând să explice prin nişte gesturi largi cine este şi ce legătură are sau n-are cu Atelier 35, ODD, ş.a.m.d. a concis verbal „nimeni”, „sunt nimeni”. Aha!

Ieri pe la ora 17, uşa clădirii era larg deschisă şi am crezut că e ziua mea norocoasă, doar că acum la expoziţie părea închis, deşi conform orarului mai erau 2 ore de „program”. Dacă mă încăpăţânez s-o vizitez mai am timp până pe 30 sau 31 august, dar asta înseamnă încă o navetă de bere. Cheers!”

ARHIVĂ: POARTA NOUĂ: Cine are ochi de văzut, să vadă. Cine nu, să-şi cumpere nişte urechi de la Iulia Albu!

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s