PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

STAREA NAŢIEI: Dacia „Ferrari”, Audi „Porsche”, VW „Jesus”, BMW „Antifurt”, Lincoln „NIKA”


IMG_5265INSIDER: „Printre multele calităţi native ale românului de rând se numără cu siguranţă şi aceea de mecanic auto cu practică îndelungată în domeniul Dacia, când ani de-a rândul ca tot omul care se respectă îşi petrecea marea majoritate a timpului liber cu capul sub capotă suflând în jigloare sau meşterind orice sub maşină.

IMG_5261 IMG_5202 IMG_5266 IMG_5195 IMG_5187 IMG_5210 IMG_5255 IMG_5252 IMG_5251 IMG_5186 IMG_5189 IMG_5256 IMG_5190De când cu maşinile astea străine, ale carei capotă o ridici degeaba, a rămas o frustrantă nostalgie a unui talent irosit şi în timpul dedicat bibilirii auto, în funcţie de procentul pe care îl ocupă în inima ta, poţi doar să-i mai lipeşti un abţibild, să-i atârni de oglindă vreun brăduleţ deodorant, ori cruciuliţă talisman sau maxim să o decorezi cu pluşuri. Oare personalizarea stemei auto reprezintă suprema declaraţie şi conferirea statutului de unicitate, un fel de antifurt sau pur şi simplu actul de creaţie al unui prototip nou-nouţ?”

ARHIVĂ: LA OGLINDĂ: Crucile te feresc de accidente. Piedone te scapă de „hingherii auto” din Sectorul 4? *** GIGA TUNING: Trenule, maşină mică, nici cu tirul nu mi-e frică. Prototip Audi, omologat la Techirghiol? *** SORCOVĂ: Din faţă păpuşă, din spate mătuşă. Tare ca piatra, iute ca săgeata, tare ca fierul, iute ca oţelul! *** MERCEDACHE: Rugaţi hoţul să vă lase numărul de telefon. Poate ieşiţi mai ieftin decât la reprezentanţă! *** INSPIRAŢIE: Şcoală de şoferi pentru şosele însângerate? *** ARTCAR: Fost BMW, actual OZN. În parcare la ATN! *** ARTĂ: Ce poţi face cu un BMW după un accident grav? Îl transformi în operă de artă! *** MAŞINI PANSATE: Ce piesă auto au în comun un BMW Z4, un Peugeot şi o Dacie 1310 full option?

5 responses

  1. Pingback: GABARIT DEPĂȘIT: Ușor la deal cu Boii Mari Westici | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: MANNEKEN PIS: “Băiețelul pișăcios” va salva Bucureștiul de trafic, poluare, locuri de parcare și taxa de oxigen? | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: SUVENIR: Cel mai fotografiat obiectiv din Mamaia. “Vă rugăm nu atingeți!” | infoINSiDER.ro

  4. Pingback: STĂPÂNUL INIMILOR: Mașina de serviciu a lui Dragobete, moștenită de Valentin! | infoINSiDER.ro

  5. Pingback: CAR FLU: După gripa aviară și porcină, vaci și oi nebune, acum și pe mașini le-a lovit boala? | infoINSiDER.ro

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s