PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

LA PROMOŢIE: Cât costă halatul de pe Guvern? Suma „gratuităţilor” ar putea depăşi donaţiile!


Brancusi la GuvernINSIDER: „Guvernul şi-a tras tricou inscripţionat cu Brâncuşi şi Cuminţenia Pământului. Totul gratis, făcut pro bono, voluntariat, ca de altfel întreaga mega-campanie de susţinere #brancusiealmeu şi desfăşurare de forţe din teatrele de operații de pe teritoriul României şi de aiurea în lume.

IMG_4990În perioada 11 aprilie – 30 mai 2016, premierul Dacian Cioloş a anunţat că s-au strâns 129.526 euro în contul Cuminţeniei Pământului, îndemnând românii să doneze până pe 30 septembrie 2016, după ce şi-a donat salariul pe luna aprilie. Mai trebuie vreo 4,7 milioane euro. Acum pozăm toţi în Cuminţenia Pămantului şi o acţiune de asemenea anvergură ar fi plină de speranţă (extraordinară) în fiecare an pentru că lista nevoilor românilor este tare lungă.

Contabiliceşte vorbind, însă, cred că există riscul ca suma finală pentru toate „gratuităţile” să depăşească cu mult suma finală obţinută din donaţii şi atunci ne vom simţii în unanimitate „şi f… şi cu banii luaţi”. O stare firească de normalitate, de altfel, pentru cei cu „inima română”.”

ARHIVĂ: SINISFORĂ PUBLICĂ: „Cuminţenia Pământului” vrea bani de la „Chitroşenia Pământului”. Câţi de ESCU vor mânca din cheta poporului român? *** TEZAUR LA PARIS: Brâncuşi sau Brancusi? Moştenire refuzată de România în urmă cu 55 de ani. De ce?

4 responses

  1. Pingback: TEMPLUL LUI BRÂNCUȘI CRAIOVA: Ovoidul și Pasărea Măiastră interpretate la scară colosală! | infoINSiDER.ro

  2. Pingback: DINCOLO DE CANON: Brâncuși descuie poarta Primăriei Sectorului 1 cetățenilor iubitori de artă | infoINSiDER.ro

  3. Pingback: BRÂNCUŞI: “Realitatea nu este reprezentată de forma exterioară, ci de ideea din spatele ei, de esența lucrurilor” | infoINSiDER.ro

  4. Banii donati se returneaza, daca nu se atinge suma minimala.

    Apreciază

    6 iulie 2016 la 10:44

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s