PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

CULORILE LUMII: Fetele de la Căpâlna nu se joacă!


IMAG0480INSIDER: „După o reţetă turceasca şi cu organizare 100% turcească, am văzut un spectacol cum nu am mai văzut demult, un show de lumini, culori şi ritm alert, spectacolul a fost pe scena, dar şi în sală, care era ocupată în cea mai mare parte de persoane de origine turcă. Am trecut cu vederea micile imperfecţiuni – un microfon blocat al prezentatoarei, o exprimare mai puţin inspirată a tinerilor prezentatori, faptul că uneori se mai uita traducerea din turcă în romană etc.

IMAG0465 IMAG0470 IMAG0450Spectacolul-concurs „Vocea de Aur”, din cadrul Festivalului “Culorile Lumii”, s-a adresat copiilor din toată lumea. Căştigătorii de sâmbătă au fost, locul 1 – Filipine, locul 2 – Texas, iar 3 – Albania. Mie mi-a plăcut în mod deosebit Albania, deoarece atât cântecul interpretat, cât şi costumul erau tradiţionale. În juriu, pe lângă alte vedete, a fost prezentă şi Dida Dragan. Felicităm şi pe frumoasele fete de la Căpâlna pentru reprezentaţia de la final. Bravo, Turcia!” DETALII

ARHIVĂ: EXTAZ: Cum meditează dervişii rotitori în jurul Soarelui? Secta a fost interzisă de Atatürk! *** PHOENIX: „Jocurile Foamei”, sărbătorite cu „Budinca lui Noe”. Reclama ne cheamă la film sau la vot?

Un răspuns

  1. Reblogged this on iulia specials operations.

    Apreciază

    26 mai 2015 la 08:12

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s