PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

IAURT FIERBINTE: „Ţara-n care Poliţia Locală doarme beată de miros, cu zefirul somnoros…”


Segway Antifurt Politia LocalaINSIDER: „Umbla pe Facebook acum câteva zile un filmuleţ făcut într-o ţară arabă în care un tânar care mergând pe stradă vorbea la telefon şi îşi punea „neglijent” portfelul în (pe lângă) buzunarul de la spate, dar de fiecare dată minim o persoană îl atenţiona insistent pâna se întorcea şi-l ridica. Cică în Elvaţia dacă îţi pierzi portofelul pe stradă îl găseşti fix în acelaşi loc şi după o săptămână. Oare oamenii sunt altfel pe acolo sau poliţia lor are măsuri mai drastice decât poliţia noastră?!

WP_20150328_003 WP_20150328_004În România, în faţa sediului poliţiei, segway-urile din dotare au fost legate cu lanţuri, probabil ca metodă antifurt. Adevărul este că atâta alergătură şi hârţogăraie ce trebuie completată în cazul unui furt, încât mai bine „sufli şi-n iaurt”. Furturile de pe raza Centrului Vechi se declară la Secţia 10, undeva prin spatele Magazinului Cocor, şi nu cred că are vreo importanţă dacă păgubitul e poliţist sau dacă furtul se face din faţa unei alte secţii de poliţie!”

ARHIVĂ: POLIŢIA SEGWAY: După achiziţia unor “jucării” de 6.000 de euro bucata, hoţii sunt fugăriţi cu 20 km/h! *** DISPERARE: Aduceţi capacele! Maşină urmărită prin satelitul natural al Pământului? *** ANTIFURT: Cetăţenii şi poliţia, la mila infractorilor! *** GĂINĂRII: La “City Grill”, hoţii de buzunare sunt din partea casei! Cum servim “metoda scaunului”? *** FURGĂSITE: Cetăţean străin pierdut cameră. Românii nu dau vrabia din mână pe promisiunea de pe gard! *** BUMERANG: “Dacă nu putem să-i prindem, măcar să-i distrăm!”. Publicitate da, patrulă ba!

One response

  1. Reblogged this on iulia specials operations.

    Apreciază

    29 martie 2015 la 10:47

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s