PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MOBILĂ ŞI PRESĂ: „Aştept fotoliul-budă cu touch-screen care te şterge automat la fiecare două minute!”


Fotoliu din reviste1_2Fotoliu din reviste1INSIDER: „Nu foarte demult, cea mai plăcută odihnă era să stai tolănit pe un fololiu cu o revistă sau o carte în braţe. Acum tehnologia şi gadgeţelele ne-au schimbat total obiceiurile, iar cu un iPad poţi citi orice revistă din lume între două activităţi obligatorii sau fiziologice. 

Fotoliu din reviste4 Încet-încet, ziarele, revistele şi cărţile fără cumpărători rămân în peisaj doar imprimate pe tricouri, mobilă, tapet sau pe desktop-ul de la laptop, fără foşnet de pagină şi miros de cerneală. Cu toată nostalgia de rigoare, ne place sau nu, lumea evoluează. Sau nu?! Acum, aştept cu nerăbdare fotoliul-budă cu touch-screen care te şterge automat la fiecare două minute, pentru a elimina din activitatea zilnică timpii morţi în care mergi la toaletă!”

ARHIVĂ: RENAŞTEREA DIN GUNOI: Cine suntem? De unde venim? Încotro ne îndreptăm? *** 451º FAHRENHEIT: “Pompierii ardeau lucruri, iar timpul avea grijă să ardă anii şi oamenii*** MĂCELĂRIE: Cărţi hăcuite la Librăria Cărtureşti! *** PREVIZIUNI: Jurnalistul român, ori la bal, ori la spital. Sau un şut în fund, un pas înainte?!

One response

  1. Pingback: MOBILĂ ŞI PRESĂ: “Aştept fotoliul-budă cu touch-screen care te şterge automat la fiecare două minute!” | iulia specials operations

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s