PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

ESCROCI: „I-am dat 100 de lei şi ne rugam să aibă dreptate şi să nu fie ţeapă. Am apucat să-i facem poză!”


Hristea Florin Teodor EscrocINSDER 1: “Povestea îmi aparţine de acum două seri. Am fost să ne facem câteva cumpărături din Kaufland. Toate bune şi frumoase, până dăm să ieşim în parcare. Aproape de maşina noastră, opreşte un Logan albastru închis cu număr de Ilfov. La volan era acest individ din poză, iar în dreapta lui era o tipă brunetă, bag seama, prietena lui. Bon! Păreau oameni de bună credinţă, n-ai fi zis nici o clipă că sunt tâlhari. Baiatul, cu o jale mare în glas, ne-a rugat sa-l împrumutăm cu nişte bani pentru a pune nişte motorină ca să ajungă la Bucureşti. Aproape plângea şi făcea promisiuni că ni-i returnează şi dacă vrem, ne lasă un casetofon sau orice altceva drept garanţie… că e om de cuvânt şi suntem şoferi şi asta ni se poate întampla şi nouă. Vroiau să ajungă cumva acasă şi nu mai aveau bani.

IF24YBFÎmi place să cred că suntem oameni buni luaţi de proşti şi nu nişte naivi… I-am dat 100 de lei şi ne rugam să aibă dreptate şi să nu fie ţeapă… Am apucat să-i facem poză la buletin, însă asta nu ne aduce banii înapoi. Astăzi am răscolit puţin internetul şi stupoare. Băiatul are experienţă în domeniu şi îşi mută cuibul în diverse oraşe pe la benzinării şi prin parcări gen supermarket. Nu vă lasaţi impresionaţi (ca noi) şi nu staţi prea mult la discuţii pentru că altfel, povestea lui începe să devină din ce în ce mai reală şi vă lăsaţi duşi de sentimentul de omenie. Abia când intraţi în maşină, o sa realizaţi ce tocmai aţi făcut! Va rog să daţi share, sa-i scăpăm pe alţii de asemenea escroci! Noi ne-am luat-o….” SURSA

scauneonline.ro

Hristea Florin TeodorHristea Florin Teodor 3INSIDER 2: „Duminică (15.12.2014), în Mall Maritimo Constanţa, am luat o mare ţeapă. Vine un bărbat la mine şi mă roagă să-l împrumut cu 200 de lei că nu mai are benzină şi trebuie să ajungă acasă (între timp cică îşi reparase maşina), la Bucureşti. Mă uit amuzat la el…. dar a devenit foarte convingător când m-a lăsat să-i fotografiez maşina (IF-24-YBF), buletinul şi pe el… mi-a dat şi nr. de telefon… cu promisiunea că-mi va înapoia banii a doua zi dimineaţă. I-am dat 150, mi se făcuse milă de el… dar bineînţeles că nu i-am văzut înapoi… Şi nici nu răspunde la telefon… Aşa că… să nu faceţi ca mine… Nu ştiu dacă buletinul şi IF-24-YBFnumărul maşinii nu sunt false, dar eu le postez… Eu sunt din Tulcea şi mă gândeam că mi se putea întâmpla şi mie să rămân fără bani.” SURSA

INSIDER 3: „Am fost la un pas de-a lua ţeapă… Noroc cu intuiţia feminină… In parcare la Euro/PapaSam… 07.02.2015, Timişoara. Acest individ, cu aceeaşi maşina, cu aceeaşi poveste.” SURSA

97 responses

 1. cristina

  Am patit si eu acelasi lucru la Metro

  Apreciază

  15 ianuarie 2015 la 07:59

 2. Marina

  Din pacate si eu m-am lasat pacalita de acest individ care m-a abordat in benzinaria de pe sos.Mihai Bravu (Rompetrol),cu aceeasi masina si in prezenta unei doamne care statea pe scaunul din dreapta evitand privirea, si folosind aceeasi scuza!Nu am vrut sa-i dau bani,dar i-am alimentat de 100ron.😑 ulterior m-am mai intersectat o data cu el la o alta benzinarie si atunci m-am convins ca e un mincinos si ATAT!Nu l-am mai „ajutat”,i-am amintit doar ca s-a mai jelit odata la mine!Rusine sa le fie..daca cunosc sentimentul asta!

  Apreciază

  14 ianuarie 2015 la 11:46

 3. TEPUITU....

  A m cumparat un inel deaur[de gasca] de la unul care a ramas fara benzina cu 100 ron.stiam ca sant tepuit dar am acceptat si am cedat la insistenta omului.ECSCROC.

  Apreciază

  14 ianuarie 2015 la 08:46

 4. codin

  nu mai poti avea incredere in nimic in Romania noastra .

  Apreciază

  14 ianuarie 2015 la 00:38

 5. AlexInter

  CRIS & ALEX COM S.R.L.
  Sediu social: Str. 8 MARTIE nr. 7 Com. 1 DECEMBRIE, Jud. ILFOV
  J23 /609 /2004
  CUI 16382780
  Telefon: 0729816585

  Firma nu are salariati. Probabil este a parintilor lui. Telefonul nu stiu cat este de actual, dar merita sa sunati si sa puneti o intrebare.

  Apreciază

  13 ianuarie 2015 la 21:05

 6. radius1

  acum vreo 2 ani prin decembrie, asta era in parcare la arena mall bacau, cu o masina de if , cu femeia si un copil mic de maxim 5 ani in masina…facea ture prin parcare , cerand bani ca sa ajunga acasa…eram sigur ca e tzepar, si totusi i-am dat 50 de lei, ca na, poate ii da pentru copil…mi-a lasat datele, dar n-am mai auzit de el

  Apreciază

  13 ianuarie 2015 la 13:32

 7. Vuschi

  dupa datele din buletin are 21 de ani dar el arata de 30 cel putin. Este un buletin fals facut anul trecut cica deci nare logica !

  Apreciază

  13 ianuarie 2015 la 10:33

  • Afirmatia merita detaliata!!!
   una este daca te roaga sa il ” imprumuti”, tu ii dai de bunavoie, si dupa aceea nu mai vezi niciodata cei 50 lei, si cu totul altceva „fals si uz de fals”, respectiv actul de identitate!

   Apreciază

   13 ianuarie 2015 la 14:36

 8. iulian

  Acest individ m-a abordat si pe mine in Bacau acum un an si mi-a cerut bani de benzina …bla bla i-am dat 10 lei a facut o fata la mine nu -i am cerut nimic in schimb apoi l-am lasat vorbind singur si am plecat !

  Apreciază

  12 ianuarie 2015 la 19:35

 9. Te uiti putin si la detalii, inainte sa faci un bine. Cum boala sa fie ala nascut in 94? (CNP)

  Apreciază

  12 ianuarie 2015 la 11:49

 10. no name

  Oameni buni sa stiti si voi un om care are cu adevarat nevoie ii este rusine sa ceara. Prefera sa moara decat sa ceara. Asa ca un om care insista la „cersit” clar este un cersetor obosit care nu face decat sa traiasca ca vierme, si viermii au rolul lor in natura.

  Apreciază

  11 ianuarie 2015 la 11:52

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s