PRIMUL FLUX DE ŞTIRI TRIMISE DE CITITORI

MESAJ DIN DIASPORA: „România nu se va schimba niciodată din interior, sistemul este prea putred!”


DIASPORAINSIDER: „Cea mai mare problemă în România este corupţia. Următoarea este starea precară a economiei ce implică şi lipsa locurilor de muncă, lipsa unei perspective atât pentru cei de 18 sau 25 de ani, cât şi pentru cei de 50 sau 60 de ani. Corupţia, cumulată cu inconştienţa guveranţilor, distruge economia, cultura, sănătatea, promovează non valoarea, incompetenţa. Corupţia distruge viitorul copiilor noştri. De aceea am plecat din ţară: din lipsa unui loc de muncă, pentru viitorul copiilor mei. Din aceste motive au plecat toţi prietenii mei români care lucrează în Madrid, Arganda del Rey, Torejon, Benidorm, Segovia, Barcelona, etc. şi noi întreţinem o strânsă legătură.

Nu suntem căpşunari cum ne numiţi în mod jignitor: suntem şoferi, constructori, ospătari, electricieni, administratori (una dintre prietenele noastre administrează aproape toate blocurile din Arganda del Rey), proprietari de societăţi (unul dintre noi deţine o societate de publicitate la care lucrează numai români), proprietari de coafor (o româncă este patronul unui coafor apreciat în staţiunea Benidorm), de restaurante (aproximativ 4 în Arganda del Rey) unde trăiesc aproximativ 18.000 de români din 60.000 de locuitori, o româncă şi un bulgar deţin două din cele mai căutate restaurante din staţiunea Benidorm etc. Vi se pare puţin Domnule Ponta? Vă vom explica cum se trăieşte în Spania, cum se votează şi vom completa lista altă dată…” CONTINUARE

3 responses

 1. camarazii

  Cum? Cand?

  Apreciază

  10 decembrie 2014 la 23:11

 2. ioan

  „Corupţia, cumulată cu inconştienţa guveranţilor, distruge economia, cultura, sănătatea, promovează non valoarea, incompetenţa.” diagnosticul este corect cu o singura observatie: sunteti indulgent spunand ca sunt inconstienti! sunt foarte constienti de tot ceeace fac! pornind de la piciorul in gips si „nu ne vindem tara” si incheind cu „incapatanarea ” de a nu deschide noi sectii de votare cel putin pentru al doilea tur !!! .coruptia este transpartinica…multe cauze sunt…nimeni nu pleaca de acasa in straini de bine…EVIDENT, SCHIMBAREA TREBUIE SA VINA DIN INTERIOR, DAR CUM?? cu o clasa conducatoare asa cum este , care „a pus seaua pe tara” …i-ati auzit :”ne luam tara inapoi”…nu credeam sa traiesc asemenea zile sa aud asemenea grozavii si sa nu mai reactioneze nimeni!!!!!!!!!!! ROMANIA NU ESTE TRARA LOR !!!!
  MA OPRESC AICI CA SUNT PREA SUPARAT SI LA SUPARARE JUDECATA NU ESTE INTOTDEAUNA DREAPTA….DACA VRETI PUTETI SA-MI RESTRICTIONATI ACCESUL….

  Apreciază

  6 decembrie 2014 la 11:13

 3. Eugen Cincu

  MESAJ DIN DIASPORA: “România nu se va schimba niciodată din interior, sistemul este prea putred!” Corect si totusi din Interior trebuie Schimbata!

  Apreciază

  6 decembrie 2014 la 09:12

COMENTEZI?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s